Minik Yakup'tan yürekleri ısıtan hediye! 'gücüm bu kadarına yetti' dedi, görenleri ağlattı!

Türkiye'yi yasa boğan depremin yaralarını sarmak için Türkiye seferber oldu. Türkiye'nin dört bir yanından deprem bölgelerine yardımlar yağarken Samsun'dan gelen bir koliden çıkan minik Yakup'un notu yürekleri ısıttı. "Sevgili arkadaşım" diyerek mektup yazan 8 yaşındaki Yakup'un anlamlı hediyesi de mektubu da görenleri ağlattı.

Google Haberlere Abone ol
Minik Yakup'tan yürekleri ısıtan hediye! 'gücüm bu kadarına yetti' dedi, görenleri ağlattı!

Yakup’tan depremzede yaşıtlarına duygulandıran hediye ve mektup

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye gönderilen yardımlar içerisinde Samsun’dan 2'nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Yakup Toyran’ın oyuncak hediyesi ve yazdığı mektup okuyanları duygulandırdı.

Toyran mektubunda gücünün yettiğince bir top ve örümcek adam gönderdiğini belirterek, ''Sevgili arkadaşım” diye seslendi.

Türkiye'nin doğu illerinin yanısıra Karadeniz, İç Anadolu ve Akdeniz bölgesini de etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremin ardından, depremzedeler için yurt genelinden yardım malzemeleri gönderilmeye başlandı. Samsun’un Bafra ilçesinde yaşayan ilkokul öğrencisi Yakup Toyran da, Bafra Belediyesi'nin yardım merkezine kendisi gibi küçük kardeşlerine gönderilmek üzere top ve örümcek adam oyuncağı gönderdi. Yakup Toyran'ın hediyelerinin yanına yazdığı mektup ise herkesi duygulandırdı. Küçük yardımsever mektubunda şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili arkadaşım, ben Yakup. Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’na gidiyorum. 2. sınıfa gidiyorum. Sana bir top ve örümcek adam hediye ettim. Keşke daha çok göndersem ama gücüm buna yetti. Geçmiş olsun ve Rabbim yardımcınız olsun.”

Minik Yakup'tan yürekleri ısıtan hediye! 'gücüm bu kadarına yetti' dedi, görenleri ağlattı!

"LİNA'DAN SEVGİLERLE..."

Antalya'da başlatılan yardım kampanyasına oyuncaklarıyla destek veren minik Lina'nın, ailesiyle yazdığı not da görenleri duygulandırdı.

Lina'nın oyuncak kutusuna, ailesinin yardımıyla "Lina'dan sevgilerle. Hep yanınızdayız. Umarım oyuncaklarım sizi biraz olsa da mutlu etmiştir" diye not yazdığı görüldü.

Minik Yakup'tan yürekleri ısıtan hediye! 'gücüm bu kadarına yetti' dedi, görenleri ağlattı! - Resim : 2

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin