Minik canları jandarmanın kalp mesajı kurtardı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, seranın yanındaki evin camına çarpan 2 yalıçapkını, jandarma tarafından kalp masajıyla hayata döndürüldü. Kuşlara kalp masajı yapılma anı, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Google Haberlere Abone ol
Minik canları jandarmanın kalp mesajı kurtardı

Köprüçay Irmağı'ndan gelen 2 yalıçapkını, cumartesi akşamı, Manavgat'ın Denizkent Mahallesi'nde Mehmet Baş'a ait seranın yanındaki evin camına çarptı.

Yere düşen kuşlara, bölgede önleyici kolluk görevi amacıyla araştırma yapan sivil jandarma ekipleri müdahale etti. Kalp masajı yapılan kuşlar, bir süre sonra yeniden hayata döndü. Aracın üzerine bırakılan kuşlar, verilen suyu içtikten sonra uçarak, gözden kayboldu.

Minik canları jandarmanın kalp mesajı kurtardıKuşlara kalp masajı yapılma anı ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Kalp masajı yapılan kuşların nefes alıp vermeye başladığı görüldü. Sera sahibi Mehmet Baş'ın, kayıtlarda, "Hadi bir canlanın. Bu kadar güzel kuş olur mu ya? Hadi oğlum, kalkın, intihar etmeyin. Bunlar intihar etti. Hadi açın gözünüzü, uyanın. Gelip benim seranın yanındaki eve çarptılar" dediği duyuldu. (DHA)

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin