Minibüste TV programı!

'Vapurda Çay Simit Sohbet' programının sunucusu Ömer Öztürk, kendi ürettiği formatları izleyici ile buluşturmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Minibüste TV programı!

TRT Türk ekranlarında yayınlanan "Vapurda Çay Simit Sohbet" programının sunucusu ve yapımcısı Ömer Öztürk, kendi ürettiği formatları izleyici ile buluşturmaya devam ediyor. 



Öztürk'ün yeni programı "Harbi Minübüs Yollarda", İstanbul trafiğinde gezen bir minibüsün içinde geçen programda, sunucu hem direksiyon kullanıyor hem davet ettiği konuk ile sohbet ediyor.



Minibüste TV programı!



Yaklaşık 10 kamera ile yapılan çekimlerde zaman zaman zor anlar da yaşanıyor. Sunucu ve konuğu yoldaki kafe ve iş yerlerinde ihtiyaçlarını giderdikten sonra programın final bölümünde ise İstanbul’un eski yerleşim yerlerinden bir mahallede minübüsün önünde yapılan sohbetin ardından program sona eriyor. 



Sunucu ve yapımcı Ömer Öztürk “Harbi Minübüs Yollarda” programının formatının kendisine ait olduğunu belirterek, “Programın sunucusunu İstanbul trafiğinde minübüslerde tanıştığım vatandaşlar arasından seçtim. Sunucumuz aynı zamanda bir minübüs şoförü” dedi.



Öztürk, yaklaşık bine yakın tanıştığı vatandaş arasından yaptığı deneme çekimleri sonrası minibüs şoförü Erdal Bağcı ile "Harbi Minibüs" ü sunmak için anlaştı.



Program bant olarak, TRT Türk ekranlarında her Cuma saat 22:00'da, tekrarı ise Pazar 14:00'da yayınlanıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin