Minibüs su kanalına düştü: Çok sayıda ölü var

Şanlıurfa'dan gelen son dakika haberine göre bir minibüs sulama kanalına düştü. Minibüste bulunan 6 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Şanlıurfa Valiliği olayla ilgili yaptığı açıklamada 6 kişinin hayatını kaybettiğini ve 5'i yaralı 25 kişinin sağ kurtarıldığını bildirdi.

Google Haberlere Abone ol
Minibüs su kanalına düştü: Çok sayıda ölü var

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde kaçak göçmenleri taşıyan minibüsün sulama kanalına devrildiği kazada 9 kişi hayatını kaybetti. Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan açıklamada hastaneye kaldırılan yaralılardan 3’ünün daha yaşamını yitirdiği belirtilerek, ölü sayısının 9'ae çıktığını duyurdu.

 Olay, öğleden sonra Harran'a bağlı Öncüler Mahallesi Biçer Mezrası yakınlarında meydana geldi. Sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen minibüs, sulama kanalına uçtu. Minibüsü görenlerin ihbarıyla bölgeye çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi.

Şanlıurfa Valiliği tarafından açıklama yapıldı. Valilik tarafından yapılan ilk açıklamada sulama kanalına düşen minibüste 6 göçmenin hayatını kaybettiği, 5 kişinin yaralı olmak üzere toplam 25 kişinin sağ olarak kurtarıldığı açıklandı.

Minibüs su kanalına düştü: Çok sayıda ölü var

 Akşam saatlerinde Şanlıurfa Valiliği'nden bir açıklama daha yapıldı. Ölü sayısının 9'a yükseldiğinin duyurulduğu açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

"Harran Öncüler Mahallesi’nde göçmenleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu yaralanan 5 göçmenden 3’ü müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetmiştir. Olayda hayatını kaybeden göçmen sayısı 9 olmuştur. 2 yaralının durumları stabil olup, olay tüm yönleriyle araştırılmaktadır.”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin