Mine Kırıkkanat'a siber saldırı

Türkiye'nin olimpiyatları kaybetmesinden sonra attığı Tweetlerle tartışma yaratan Mine Kırıkkanat'ın sosyal medya hesapları hacklendi.

Google Haberlere Abone ol
Mine Kırıkkanat'a siber saldırı

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat'ın 'Tokyo kazandı. Tayyip kaybetti, dayan Türkiye kurtuluşa az kaldı.' tweetinin ardından harekete geçen Ayyıldız Tim, Kırıkkanat'ın Facebook'ta yer alan şahsi ve kendi adına açılmış olan resmi beğeni sayfasını ve twitter hesabını hackledi. 





Tokyo kazandı, Tayyip kaybetti. Artık hiç bir şey bu inişi durduramaz, dayan Türkiye, kurtuluşa az kaldı!


— Mine G. Kırıkkanat (@mkirikkanat) September 7, 2013




Mine Kırıkkanat’ın hesabı bu tweet nedeniyle hacklendi ve  “Ayyıldız Tim” diye adlandıran hacker grubu tarafından özür tweeti atıldı. Mine Kırıkkanat’ın sadece Twitter hesabı değil aynı zamanda facebook hesabı da hacklendi. Ayyıldız Tim bu hesaplardan yazdığı mesajda "Olimpiyatlar konusunda önce Başbakanımız ve Tüm Olimpiyat Komitesinden Özür Dilerim..." dedi. Bu mesajı gören Mine Kırıkkanat açıklama yaparak özür dilemediğini söyledi.



Kırıkkanat, hesaplarının hacklendiğini böyle duyurdu:





Facebook sayfalarım hack'lediler. Twitter üzerinden yayınlanan mesajlar benim değildir. Zaten umurum da değil. 1789'da twitter mi vardı?


— Mine G. Kırıkkanat (@mkirikkanat) September 9, 2013




 



Mine Kırıkkanat’ın hesabı hacklendikten sonra Egemen Bağış atılan Tweetleri doğu zannedip Mine "özür dilemek bir erdemdir" mesajını yazdı.



 






Tebrikler Özür dilemekte 1 erdemdir “@mkirikkanat: Olimpiyatlar konusunda önce Başbakanımız ve Tüm Olimpiyat Komitesinden Özür Dilerim...”


— Egemen Bagis (@EgemenBagis) September 9, 2013




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin