Milyonlarca vatandaşa acil uyarı. 3 gün sürecek dikkat. Ünlü astrolog Dinçer Güner uyardı. Merkür ile Uranüs karşı karşıya dedi elektrik tesisatını gözden geçirin uyarısında bulundu. Bilgisayar, cep telefonu...

Merkür ile Uranüs karşı karşıya geldi ünlü astrolog Dinçer Güner'den milyonlarca insana acil uyarı yapıldı. 3 gün boyunca etkisi olacağını belirten Güner, vatandaşlara evlerdeki elektik tesisatını kontrol edin çağrısı geldi, elektronik cihazlar konusunda ise uyardı. İşte Dinçer Güner'in uyarıları...

Google Haberlere Abone ol
Milyonlarca vatandaşa acil uyarı. 3 gün sürecek dikkat. Ünlü astrolog Dinçer Güner uyardı. Merkür ile Uranüs karşı karşıya dedi elektrik tesisatını gözden geçirin uyarısında bulundu. Bilgisayar, cep telefonu...

Ünlü astrolog Dinçer Güner sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı Merkür ile Uranüs'ün karşı karşıya geleceğini belirterek uyarılarda bulundu.

"Evinizin elektrik tesisatını gözden geçirip, onarılması gereken yerleri onarabilirsiniz." diyen Güner, bugünkü davranışlara dikkat edilmesini istedi.

Güner, "Bu transit sırasında elektronik cihazlarda sorunlar ortaya çıkabilir. Bilgisayar çökmeleri, internet kesintileri veya diğer teknolojik sorunlar meydana gelebilir." uyarısında bulundu

DİNÇER GÜNER'DEN UYARI ÜSTÜRE UYARI

İŞTE O PAYLAŞIM

PLANLAR DEĞİŞEBİLİR- HAZIRLIKLI OLUN

Merkür ile Uranüs karşı karşıya olacaklar. Etki süresi 3 gün.

Fikirsel anlamda kendinizi özgür hissedebileceğiniz bir gün, oldukça orijinal fikirler ve projeler zihninizde uçuşabilir, bunları bir kenara not edin.

Bugünler başkaldırmaya, asilik yapmaya eğilimli olabilir ve bunu daha çok kelimelerle ifade edebilirsiniz. Oldukça açık sözlü olunabilecek bir gün, fakat açık sözlülükle patavatsızlığı karıştırmamak gerek.

Evinizin elektrik tesisatını gözden geçirip, onarılması gereken yerleri onarabilirsiniz. Keşifler yapmak, yeni hobi ve ilgi alanları denemek, teknolojik gelişmelerden faydalanmak, sürpriz değişiklikler yaşamak bu transitte karşınıza çıkabilecek durumlardandır. Zihniniz keskin bir biçimde çalıştığı için problem çözücü olabilirsiniz.

Ani yolculuklara çıkabilirsiniz. Kendinizi ve çevrenizi keşfetmeye yönelik adımlar atabilirsiniz. Yakın çevrenize daha önce karşılaşmadığınız bakış açılarına sahip yeni bireyler girebilir ve aranızda bir sinerji yaratılabilir.

Ani ilhamlar, yaratıcı fikirler ve çözüm yolları bulma yeteneği artabilir. Ancak bu hızlı düşünme eğilimi bazen düşüncesizce hareket etmeye yol açabilir, bu nedenle dikkatli olmak önemlidir.

Beklenmedik haberlerin veya bilgilerin ortaya çıkmasına neden olabilir. Bu haberler genellikle sürpriz nitelikte olabilir ve planlarınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Bu transit sırasında elektronik cihazlarda sorunlar ortaya çıkabilir. Bilgisayar çökmeleri, internet kesintileri veya diğer teknolojik sorunlar meydana gelebilir.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin