Milyonlarca kullanıcısı bulunuyor. Instagram çöktü mü? Erişim sorunları yaşanıyor

Kullanıcılar bir süredir küresel olarak erişim sorunları yaşandığını bildirdi. Uygulamaların hizmet takibin yapan Downdetector’ın kayıtlarına göre Instagram için erişim sorunları küresel çapta yaşanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Milyonlarca kullanıcısı bulunuyor. Instagram çöktü mü? Erişim sorunları yaşanıyor

Popüler sosyal medya platformu Instagram’a geçtiğimiz dakikalardan bu yana erişim sorunları yaşanıyor. Bunun üzerine kullanıcılar da Instagram’a neden giremiyorum ve Instagram çöktü mü gibi soruları merak etmeye başladı.

KÜRESEL OLARAK ÇÖKTÜ

shiftdelete.net'teki habere göre Meta’ya ait sosyal medya hizmetlerinde dönem dönem kesintiler yaşanabiliyor. Instagram da bunun son örneği oldu. Henüz şirketten açıklama gelmemiş olmasına rağmen, 17.00’dan bu yana global çapta kesintilerin yaşandığı bildirildi.

Uygulamaların hizmet takibin yapan Downdetector’ın kayıtlarına göre Instagram için erişim sorunları küresel çapta yaşanıyor. ABD’deki raporlar 17.00’dan sonra 2200’den fazla kişinin platformu kullanamadığını gösteriyor.

Ülkemizde de benzer bir durum yaşandı. Kullanıcılar Instagram’a erişemediklerini söyleyerek Facebook ve Twitter gibi platformlardan şikayetlerini iletti. Fakat kesintinin sebebi şimdilik belirsizliğini koruyor.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler Instagram
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin