Milliyet'ten ayrılmıştı... Ödüllü muhabirin yeni adresi belli oldu!

Demirören Medya Grubu çatısı altında yer alan Milliyet gazetesinin ödüllü muhabiri Cihat Aslan, üç yıldır görev yaptığı gazete ile yollarını ayırdığını duyurmuştu. Aslan'ın yeni adresi belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Milliyet'ten ayrılmıştı... Ödüllü muhabirin yeni adresi belli oldu!

Milliyet gazetesinin ödüllü muhabiri Cihat Aslan, Haber Global Web Özel Haber Servisi’ne transfer oldu.

Aslan, Milliyet Gazetesi’nden ayrılığını sosyal medya hesabından, “Üç yıldır çatısı altında muhabirlik yaptığım Milliyet Gazetesi’nden bugün itibariyle ayrılıyorum. Gazeteciliğime büyük katkı sağlayan gazeteme, emeği geçen meslek büyüklerime ve beraber çalışmaktan mutluluk duyduğum çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” ifadeleriyle duyurmuştu.

Cihat Aslan kimdir?

1991 yılında Mardin'de doğan Cihat Aslan, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2014 yılında Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olan Aslan, 2012-2013 yılları arasında Milliyet Gazetesi'nde staj yaptı. 2014 yılında Vatan Gazetesi'nin İstihbarat bölümünde gece editörü olarak işe başlayan Aslan, Vatan Gazetesi'nin 2018'de kapanmasının ardından, Milliyet Gazetesi'ne muhabir olarak geçti. Yaşam, güncel, çevre, toplum ve sağlık gibi alanlarda haberler yapan Aslan, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin (TGC) düzenlediği 62. Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri'nde Milliyet Gazetesi'nde yayınlanan "Üç Köyü Üfürdü" başlıklı haberi ile 'Toplum' kategorisinde ödülün sahibi oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin