Milliyet'e yavru vatandan ödül!

Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği, Milliyet gazetesine teşekkür plaketi verdi.

Google Haberlere Abone ol
Milliyet'e yavru vatandan ödül!

Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği (KITSAB) yönetim kurulu, "Kıbrıs Türklerinin ve Kuzey Kıbrıs'ın tanıtımına yaptığı katkı" nedeniyle Milliyet gazetesine teşekkür plaketi verdi.



KITSAB yönetimi, Girne Merit Park Otel'de düzenlenen törende, Milliyet'in Kıbrıs Temsilcisi Sefa Karahasan'a teşekkür plaketini iletti.



Törende konuşan KITSAB Başkanı Orhan Tolun, "Milliyet gazetesinin Kıbrıslı Türklerin dünyaya ve Türkiye'ye doğru anlatılması noktasında saygı duyulacak bir yayın anlayışı güttüğünü" kaydetti.



Demirören'e teşekkür



Kıbrıslı Türklerin en büyük ihtiyacının "doğru tanıtım" olduğuna işaret eden Tolun, "Milliyet bunu en iyi şekilde yapan tek gazete" dedi. "Devletimizin yapamadığı tanıtımı Milliyet yapıyor" diyen Tolun, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören ve Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Oktay Demirören'e şükranlarını sunduklarını ifade etti.



Karahasan fahri turizm elçisi



Yönetim Kurulu Üyesi Andaç Günay da gazete çalışanlarına teşekkür ederek, Milliyet'in Kıbrıs Temsilcisi Karahasan'ı 'fahri turizm elçisi' olarak niteledi. Andaç, "Kıbrıslı Türklerin yalnız olmadığını dünyaya duyuruyorsunuz. Milliyet ve Milliyet Cadde'nin milyonlarca TL'ye denk gelen tanıtımını hükümetlerimiz yapamadı, yapamıyor" diye konuştu.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin