Milliyet yazarından ünlü oyuncuya ayar!

Ali Eyüboğlu, bugünkü köşe yazısında yeni dizisiyle ekranlarda boy gösteren oyuncuyu eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Milliyet yazarından ünlü oyuncuya ayar!

Ali Eyüboğlu, Milliyet Cadde'deki köşesine bugün, oyuncu Fahriye Evcen'i taşıdı. Evcen'i Necati Şaşmaz'la özdeşleştiren Eyüboğlu'nun köşe yazısı şu şekilde:



"HA NECATİ ŞAŞMAZ HA FAHRİYE EVCEN!



Normal şartlarda gazetecilere değil söyleşi vermek, telefonlarına bile çıkmayan bazı ünlüler, yeni dizileri ekrana gelmeye başlayınca ya da filmleri vizyona girince bülbül kesiliyor nedense



Haftalık, aylık dergiler, sektörel yayınlar, günlük eklerde bolca söyleşileri çıkar şov dünyasının yıldızlarının...

Çünkü reyting ve gişeye ihtiyaç duydukları dönemdir bu... Bu söyleşilerde ünlülerin bazen öyle beyanları çıkar ki, ne demek istediğini anlamak için rehbere ihtiyaç duyarsınız.



İşte size bir örnek:

Yeni “Çalıkuşu”, Kanal D’de yayınlanmaya başladı ya, “InStyle” dergisi bir söyleşi yaptı dizinin yıldızı Fahriye Evcen’le... Söyleşide Almanya’da zor geçen çocukluk günlerini, oturdukları Solingen’de Neo-Nazi’lerin Türklere yönelik şiddet hareketlerini anlatan Evcen’in, “O dönem sizin hayata bakışınızı, hatta kişiliğinizi bile etkilemiş olmalı” sorusuna verdiği yanıt şu: “Mutlaka etkilemiştir. Çünkü bilinçaltına yerleşiyor. Mesela Gezi Parkı olayları da çok üzücü, hakikaten böyle şeylerin hiçbir ülkede, hiçbir ideoloji tarafından yaşatılmasını ve yaşanmasını istemiyorum, herkese göre daha soğukkanlıydım sanırım. Yaşananlar benim için çok tanıdıktı. O yüzden sağlam kafayla doğru düşünüp nasıl engellenebilir, nasıl  şiddete dönüşmez, onun   yollarını aramak lazım diye düşündüm.”



Laf olsun torba dolsun

Fahriye Evcen’in Almanya’da Neo-Nazi’lerin Türklere yaptıklarıyla Gezi Parkı olayları arasındaki bağlantıyı nasıl kurduğunu anlayan var mı? Onu geçtim “Çalıkuşu güzeli”nin Gezi Parkı için düşünmekten başka ne yaptığını, soğukkanlılığını korumasa ne yapabileceğini kestiren var mı? “Laf olsun, torba dolsun” derler ya, Fahriye Evcen’in de yaptığı budur!

Bu söyleşiyi okuyana kadar Necati Şaşmaz’la Fahriye Evcen arasında ilinti kurmak aklımın ucundan bile geçmezdi. An itibarıyla düşüncem değişti... Artık Fahriye Evcen benim için, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la yaptığı görüşmenin ardından Gezi Parkı’na dair söyledikleriyle hepimizi dumura uğratan Necati Şaşmaz’la birlikte “Ne dediği anlaşılmayan yıldızlar” arasındaki yerini törenle almıştır!"



Köşe yazısının tamamını okumak için tıklayınız. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin