Milliyet yazarından Coronavirus tepkisi: Ekranda mesafe korunuyor mu?

Dünyayı etkisi altına alan Coronavirus pandemisinin ortaya çıkmasının ardından, ülkemizde de vakaların görülmesi üzerine birçok dizi, film ve program setlere ara verme kararı almıştı.

Google Haberlere Abone ol
Milliyet yazarından Coronavirus tepkisi: Ekranda mesafe korunuyor mu?

Türkiye'deki Coronavirus ile ilgili yeni normalleşme sürecine dizi, film ve programlar da hızlı giriş yaptı. Setlerde her ne kadar önlemler alındığı açıklansa da özellikle televizyonlaradaki dizi ve progragramlarda Coronavirus'un adı bile geçmiyor.

Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu da, FOX'un Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in günlerce konuşulan öpüşme sahnesinden yola çıkarak, ekrandaki sosyal mesafesizliği köşesine taşıdı.

Sina KOLOĞLU / MİLLİYET

Ekranda mesafe korunuyor mu?

Ortalık yıkıldı ‘öpüştüler’ diye... Kimse “Yahu salgın var, korona filan” diye de sormadı. Yakın bakışmalar ve temaslar var yeni çekim setlerde.

Ev ahalisi, “Bizim vatandaş bu sahnelerden etkilenmiyor mu zannediliyor?” diye soruyor. Yeni çekim yemek programları da mevcut. Hani ‘çeşit olsun’ diye apartman komşularıyla, dünür başlıklarıyla yapılanlar. Orada mesafelere uyuluyor mu?

Apartmanlı olanda dip dibe komşular. Şef yarışmamızda şu balkona çıkanlar ne durumdaydı? Mesafe filan yok. Yani kısaca ekranda yaşam gayet normal!

Sina Koloğlu'nun yazısını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin