Milliyet yazarından Ata Demirer Gazinosu yorumu: İyi iş ama ya sansür

Ata Demirer Gazinosu, 31 Aralık'ta TV'de ilk kez FOX ekranında izleyiciyle buluşacak. Mizah ve müziği buluşturan “Ata Demirer Gazinosu"nda Türk Sanat Müziği’nden operaya, halk müziğinden popa ve arabeske kadar geniş bir repertuvara sahip komedyen Demirer'e sahnede Taşkın Sabah yönetiminde bir orkestra ve zaman zaman dansçılar eşlik edecek. Milliyet yazar Sina Koloğlu, bugünküm köşe yazısında, programın sansürlü olarak yayınlanacağına dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
Milliyet yazarından Ata Demirer Gazinosu yorumu: İyi iş ama ya sansür

Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, bugünkü köşesinde, FOX'un yılbaşı özel yayınında televizyonda ilk kez izleyiciyle buluşacak olan Ata Demirer Gazinosu'nu kaleme aldı. Koloğlu, FOX'un iyi bir iş yaptığını dile getirse de sansürlü olarak yayınlanacak olmasına da dikkat çekti.

Sina KOLOĞLU / MİLLİYET

İYİ İŞ AMA YA SANSÜR

FOX, yılbaşı gecesine ‘Ata Demirer Gazinosu’ işini koymuş. Doğru ve reyting alacak bir iş. Ben izledim. Açık kanalda hele bu günün şartlarında ‘bipsiz’ gelmesi mümkün değil. Ve bu ‘bipsiz’ sahnelerin hayli çok olacağı kanaatindeyim. Yine bu sahneler, en çok gülünen bölümleri oluşturuyor. Şarkılar güzel, Ata ses eğitimi almış müziği bilen bir isim. Evlerde birlikte söylenecek şarkılar. Ya Ata’nın hikayeleri? Valla onlar epey tırpanlı gelir. Yoksa ‘gençlerin ve çocukların ayakta olduğu saat diliminde’ diye başlayan, ‘aile yapısı adet ve örf diye’ giden maddelerden ceza kapıda. Kurul mutlaka izleyecektir! Bu bir durum saptamasIdır. Keyifle seyrettim, bilmem anlatabildim mi?

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin