Milliyet Cadde'ye yeni yazar! İşte, ilk yazısı!

Deneyimli gazeteci, Milliyet'in Cadde ekinde okurla buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Milliyet Cadde'ye yeni yazar! İşte, ilk yazısı!

NTV'de 'Gece Gündüz' programının müzik editörü, 'Söz ve Müzik' belgeselinin yapımcılarından Suat Kavukluoğlu, bundan böyle her salı Milliyet Cadde'de yazacak. 



'Başrolde Müzik' adlı köşesinde okurlarıyla müzik dünyasından son haberleri, gelişmeleri, albüm ve konser yorumlarını paylaşayacak.

 

İşte, Suat Kavukluoğlu’nun ilk yazısı:



DEVLER RİNGE ÇIKIYOR



Benim hayatımın başrolünde hep müzik, fonda hep bir şarkı oldu. Müzik, hayatımı anlamlı ve yaşanır kılan, zor günleri hafifleten, ruhumu besleyen çok kıymetli yol arkadaşımdır. Sizin hayatlarınızda da fonda hep bir yerlerde bir şarkı çalıyordur diyerek sizleri selamlıyorum.



Müzik dünyası yazın gelişiyle epey hareketli günler yaşıyor. Bir yandan müziğin devleri, bir yandan sektöre taze kan pompalayan genç isimler. Bazı albümler çoktan yayınlandı, yenileriyse yolda. Önümüzdeki hafta itibarıyla arka arkaya birçok yeni şarkı duyacaksınız. Görünen o ki bu yaz enerjisi yüksek ve hareketli bir yaz olacak. 

 

YAZIN ‘BANGIR  BANGIR’ GÜLŞEN 



Gülşen, yeni albümü ‘Bangır Bangır’la zirveye erken kuruldu. Sezen Aksu ve Nazan Öncel’in sokak ağzıyla yazılmış ‘Şımarık’, ‘Seni Yerler’ ve ‘Erkekler de Yanar’ gibi ateşi yüksek şarkılarına ve Ankara havalarına göz kırpan ‘Bangır Bangır’ şarkısı her köşe başından yükseliyor. Müziğin güncel nabzını, hit matematiğini çok iyi analiz etmiş, dersine iyi çalışmış gülşen. Albümde ‘Bir Fırt Çek’, ‘Kara Liste’ ve ‘Parti Kur Oy Vereyim’ gibi enerjik başka şarkılar da var. Benim de DJ’lik yaptığım gecelerde en çok istenen şarkılar bunlar.



Yazının tamamını okumak için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin