MİLLİ GAZETE KANAL 7´NİN PROGRAM AKIŞINI KALDIRDI

Milli Gazete’nin televizyon sayfasında iki gündür Kanal 7’nin yayın akışı yer almıyor. Gazetede Kanal 7’ye ayrılan yerde TV 8’e ait akış görülüyor. Bir gazetenin yorumu ise şu: "Erbakan Kanal 7´yi defterden sildi."

Google Haberlere Abone ol
MİLLİ GAZETE KANAL 7´NİN PROGRAM AKIŞINI KALDIRDI

Milli Gazete’nin televizyon sayfasında iki gündür Kanal 7’nin yayın akışı yer almıyor. Gazetede Kanal 7’ye ayrılan yerde TV 8’e ait akış görülüyor.





Olayın Saadet Partisi’nin Fetih Kutlamaları ertesinde yaşanması bir gazete tarafından “Erbakan’ın Kanal 7’yi defterden silmesi” şeklinde yorumlanırken, Milli Gazete yayın danışmanı Necdet Kutsar, bunun tamamen yayın danışmanlarının bir tercihi olduğu ve Kanal 7’ye karşı bir tavır olarak algılanmaması gerektiğini söyledi.





Durumu, “Milli Gazete yöneticilerinin kendi takdiri.” diyerek değerlendiren Kanal 7 Kurumsal İletişim Müdürü Mustafa Kaya, Milli Gazete ile görüştüğünü ve kararın idari bir takdir neticesinde alındığını öğrendiğini söyledi. Yayınlarını tüm basına gönderdiklerini ifade eden Kaya, “Herkes istediği gibi değerlendirebilir tabii ki. Ancak bizim bundan önce olmadğı gibi, bundan sonra da hiçbir basın organıyla bir sorunumuz olmayacak.” dedi.





Milli Gazete yayın danışmanlarından Necdet Kutsar ise, yayın akışı düzeninin, gazetede ayrılan yerle ilgili bir konu olduğunu dile getirerek, “Bizim ne Kanal 7’ye ne de başka bir gruba tavrımız var. Bu dönem dönem değişecek bir karardır. Bugün Kanal 7 yerine TV8 verilir, yarın TGRT yerine Kanal 7 verilir.” diye konuştu. Basındaki haberlerin kasıtlı olduğunu öne süren Kutsar, “Daha önce de Erbakan yeni televizyon arayışında gibi haberler yapılmıştı. Bunlar gerçeği yansıtmamaktadır.” dedi.ZAMAN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin