Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Milli Eğitim Müdürleriyle görüştü: Yüz yüze eğitim süreci aynı kararlılıkla devam edecek!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, milli eğitim müdürleriyle görüştü. Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıda, ara tatilden sonra da yüz yüze eğitim sürecinin aynı kararlılıkla devam ettirilmesi için gerekli tüm önlemlerin alınacağı vurgulandı.

Google Haberlere Abone ol
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Milli Eğitim Müdürleriyle görüştü: Yüz yüze eğitim süreci aynı kararlılıkla devam edecek!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, video konferans yöntemiyle 81 ilin milli eğitim müdürleriyle görüştü.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre görüşmelerde, yüz yüze eğitim süreci, 15-19 Kasım'daki birinci ara dönem ve bu dönemde uygulanacak öğretmenlerin mesleki çalışma programı, 24 Kasım Öğretmenler Günü hazırlıkları ele alındı.

 Toplantıda bugüne kadar yüz yüze eğitim sürecinin başarılı ve kontrol edilebilir şekilde yönetildiği ifade edilirken ara tatilden sonra da sürecin aynı kararlılıkla devam ettirilmesi için gerekli tüm önlemlerin alınacağı vurgulandı.

Ayrıca öğretmenlerin birinci ara dönemdeki mesleki çalışma programlarına çevrim içi yöntemle katılabilecekleri, bu süreçte izinli sayılacakları ifade edildi.

Görüşmede Bakan Özer'e, Bakan Yardımcıları Ahmet Emre Bilgili, Petek Aşkar ve Sadri Şensoy ile birim amirleri eşlik etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin