Millet İttifakı toplantısı. İYİ Partili Ağıralioğlu: Akşener toplantıya katılmayacak

Altılı Masa'nın bugünkü toplantısına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katılıp katılmayacağı konusunda soru netlik kazandı. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Akşener'in toplantıya katılmayacağını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Millet İttifakı toplantısı. İYİ Partili Ağıralioğlu: Akşener toplantıya katılmayacak

Akşener'in bazı parti yöneticileriyle yapacağı toplantı için genel merkez ek binasına gelen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Genel Başkan Akşener'in bugün yapılacak Millet İttifakı toplantısına katılıp katılmayacağının sorulması üzerine Ağıralioğlu, "Genel Başkan'ımız bugünkü toplantıya katılmayacak." dedi.

Ne olmuştu?

Altılı Masa'nın cuma günkü toplantısında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı için ön plana çıkması sonrası Akşener masayı terk etti.

Akşener sonrasında yaptığı açıklamada "Geldiğimiz noktada İYİ Parti kıskaca alınmış ve dayatmaya maruz kalmıştır. Buna boyun eğmeyeceğiz. Ben ve arkadaşlarım ucube sisteme karşı aynı kararlılıkla durmaya devam edeceğiz. Sağduyusunu azme çevirecek, kişisel ikbal hesapları için üretilmiş devşirme siyasetin hınk edicisi olmayacağız." dedi.

Akşener, CHP'li belediye başkanları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na da seçimde cumhurbaşkanı adayı olmaları çağrısı yapmıştı.

 

 

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin