Migros'ta ucuz balık izdihamı! 50 liralık palamut 19.90 liraya indi. İşte ucuz balık kampanyasının detayları

Tanesi 50 lirayı bulan palamut balığını 19.90'dan satacağını açıklayan Migros'a vatandaşlar akın etti, akşamüstüne kadar gelmeyen palamut için balık tezgahı önünde kuyruk oluştu. Migros'ta balık kampanyası 19 Eylül'e kadar sürecek.

Google Haberlere Abone ol
Migros'ta ucuz balık izdihamı! 50 liralık palamut 19.90 liraya indi. İşte ucuz balık kampanyasının detayları

Denizlerde av yasağının 1 Eylül'de sonlanması ile balık tezgahlarında çeşitlilik artarken, bu durum fiyatlara da yansıdı. Eylül ayı başında tanesi 100 lira olan palamut, 50 liradan satılmaya başlandı.

Vatandaş palamutun fiyatına isyan ederken Türkiye'de yer alan büyük marketlerden biri dün bir açıklama yaparak bugünden itibaren palamutun tane fiyatının 19.90'dan satılacağını duyurdu.

Market'in duyurusuna ise vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Bugün hemen hemen İstanbul'un her ilçesindeki marketin şubelerinde yoğunluk oluştu Ancak söyleninin aksine palamutlar akşamüstüne kadar marketlere gelmedi. İnsanlar saatlerce palamut beklerken uzun kuyruklar oluşturdu.

O görüntüler sosyal medyaya da yansıdı.


15 – 19 Eylül tarihleri arasında geçerli olan kampanya ile 500-800 gr palamut, 19.90 TL'lik fiyatıyla satılacak. Migros, 15-28 Eylül tarihleri arasında Money kart ile 150 TL tutarında taze balık alımı yapan müşterilerine 25 Money puan hediye edecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin