Michy Batshuayi ve Miha Zajc'ın golleri, Ludogorets karşısında galibiyeti getirdi. Müthiş seri 18 maça çıktı

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'ndaki temsilcimiz Fenerbahçe sahasında konuk ettiği Ludogorets'i, Michy Batshuayi ve Miha Zajc(2)'ın golleriyle 3-1 mağlup ederek grupta oynadığı üçüncü maçında üçüncü galibiyetini aldı.

Google Haberlere Abone ol
Michy Batshuayi ve Miha Zajc'ın golleri, Ludogorets karşısında galibiyeti getirdi. Müthiş seri 18 maça çıktı
Anadolu Ajansı

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nda bu sezon oynadığı 17 resmi maçı da kazanmayı başaran Fenerbahçe zor günler geçiren Ludogorets'i sahasında konuk etti.

Fenerbahçe mücadeleden Michy Batshuayi ve Miha Zajc(2)'ın golleriyle 3-1 galip ayrılarak üçüncü maçından da galibiyetle ayrıldı. Ludogorets'in tek golünü Becao(KK) kaydetti. Fenerbahçe bu sonuçla puanını 9'a çıkarırken, Ludogorets üç puanda kaldı.

İSMAİL KARTAL'DAN ALTI DEĞİŞİKLİK

İsmail Kartal, Ülker Stadı'nda oynanan müsabakaya Hatayspor ilk 11'ine göre 6 farklı isimle çıktı. 62 yaşındaki çalıştırıcı, Hatayspor maçında ilk 11'de görevlendirdiği Dominik Livakovic, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Sebastian Szymanski ve Edin Dzeko'yu Ludogorets karşısında yedek soyundurdu.

Tecrübeli teknik direktör, bu isimlerin yerine ise İrfan Can Eğribayat, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, Miha Zajc, Ryan Kent ve Michy Batshuayi'yi sahaya sürdü.

Michy Batshuayi ve Miha Zajc'ın golleri, Ludogorets karşısında galibiyeti getirdi. Müthiş seri 18 maça çıktı

KADIKÖY'DE CUMHURİYET COŞKUSU

Fenerbahçe, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla Ludogorets maçı öncesinde coşkulu bir kutlama yaptı. Karşılaşma öncesi statta Cumhuriyete ilişkin marşlar ve şarkılar çalınırken, tribünlerde Cumhuriyet coşkusu yaşandı. Ayrıca sözleri Altan Çetin'e ait Atatürk ve Fenerbahçe Marşı da ilk kez statta söylendi.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Fenerbahçe-Ludogorets maçında ilk düdük sesi geldi.

5' Ludogorets tehlikeli geldi. Defansın arkasına atılan pasta Rwan vuruşunu yaptı, İrfan Can Eğribayat parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

8' Hızlı kullanılan kornerde ceza sahasında bomboş kalan Tadic'in kafa vuruşu az farkla auta gitti.

Michy Batshuayi ve Miha Zajc'ın golleri, Ludogorets karşısında galibiyeti getirdi. Müthiş seri 18 maça çıktı - Resim : 2

26' Fenerbahçe, Fred ile gole yaklaştı. Ceza sahasında dar açıdan köşeye vuruşunu yapan Fred'e, Sluga izin vermedi.

38' Oosterwolde'nin sol kanattan kestiği ortaya kafayla ağlara yollamak isteyen Batshuayi çerçeveyi bulamadı.

42' Fenerbahçe aradığı golü Batshuayi ile buldu. Defansta yapılan hatanın ardından kaleciyle karşı karşıya kalan Batshauyi takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.

Michy Batshuayi ve Miha Zajc'ın golleri, Ludogorets karşısında galibiyeti getirdi. Müthiş seri 18 maça çıktı - Resim : 3

45' Fenerbahçe, Ludogorets karşısında ilk yarıyı Batshuayi'nin attığı tek golle 1-0 önde tamamladı.

46' İkinci yarı başladı.

52' Fenerbahçe ikinci yarıya golle başladı. Ceza sahası içinde savunmadan seken topu iyi takip eden Zajc farkı ikiye çıkardı.

Michy Batshuayi ve Miha Zajc'ın golleri, Ludogorets karşısında galibiyeti getirdi. Müthiş seri 18 maça çıktı - Resim : 4

65' Ludogorets farkı bire indirdi. Rodrigo Becao'nun ters vuruşu sonrası golü bulan Ludogorets skoru 2-1'e getirdi.

82' Ludogorets beraberliğe çok yaklaştı. Tekpetey'in vuruşunda açıyı çok iyi kapatan İrfan Can Eğribayat kritik bir kurtarışa imza attı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin