Michael Jackson hakkında şok iddialar!

Pop'un Kralı olarak tanınan ünlü şarkıcı Michael Jackson hakkında şoke eden iddialar ortaya atıldı.

Google Haberlere Abone ol
Michael Jackson hakkında şok iddialar!

Michael Jackson yaşamı boyunca çocuklara cinsel istismarda bulunduğu suçlamaları ile karşı karşıya kaldı.



Michael Jackson bahsi geçen iddialar için "Yatağımı erkek çocuklarıyla paylaştım, ancak bunda cinsel yön olmadı." açıklamasını da yapmıştı.



ABD'li yayın kuruluşu HBO dünyayı sarsacak Michael Jackson konulu belgesel 'Leaving Neverland'i yayınladı.



Çarpıcı belgeselde ünlü şarkıcı tarafından çocuk yaşta cinsel istismara maruz kaldığını iddia eden iki kişinin açıklamalarına yer verildi.



Michael Jackson tarafından cinsel istismara maruz kaldığını söyleyen James Safechuck ve Wade Robson, 1980'li yılların sonunda Pop'un Kralı olarak tabir edilen ünlü sanatçı ile yaşananları anlattı.



İkili, o dönem dünyanın en ünlü insan olarak kabul edilen Michael Jackson tarafından bir dizi cinsel istismara ve tacize maruz kaldığını söyledi.



İkilinin açıklamalarına göre James Safechuck 10 yaşındayken, Wade Robson ise 7 yaşındayken Jackson tarafından cinsel istismara uğradı.



Michael Jackson ile 5 yaşındayken bir dans yarışmasını kazandıktan sonra tanışan Wade Robson, ünlü şarkıcı ile Avustralya'nın Melbourne kentinde Bad Tour turnesi kapsamında birkaç gün geçirdi.



Bir dans yarışmasında birincilik elde eden Wade Robson bu sayede Michael Jackson ile tanışmasını sağlayan bileti kazandı.



Jackson ve Robson'ın ilk buluşmasında ünlü şarkıcı o günlerde çocuk yaşta olan Robson'dan ertesi gün de gelmesini istedi.



Ertesi gün Jackson'ın yanına annesi ile beraber gelen Robson ünlü şarkıcı ile otel odasında yaklaşık 2 saat geçirdi.



İki yıl sonra Robson ailesi ABD'nin Los Angeles kentini ziyaret ettikleri sırada Jackson ile iletişime geçti ve Jackson aileyi ikamet ettiği ünlü çiftlik Neverland'e çağırdı.



Jackson'ın büyüsüne kapılan aile çocuklarını Neverland'de birkaç gün geçirmesi için ünlü şarkıcıya emanet etmeyi kabul etti.



Robson'ın anlattıklarına göre cinsel istismar bu sırada başladı.



Safechuck ise Jackson ile 9 yaşındayken ünlü bir içecek markasının reklam çekimi sırasında tanıştı.



Anlattıkları son derece çarpıcı olan Safechuck, kendisini bir yıl sonra Jackson ile bir otel odasında evlenirken bulduğunu söyledi.



Fransa'nın başkenti Paris'te bir otelde Safechuck'ı odasına davet eden ünlü şarkıcı, o dönem çocuk yaşta olan Safechuck'a kendisini nasıl tatmin edeceğini öğretti ve garip bir evlilik töreni ile ünlü şarkıcının kendisi ile evlendiğini söyledi.



Safechuck'ın annesi ise ilk başlarda aklıma böyle bir durum gelmediği fakat neredeyse her akşam Jackson'ın, oğlunu odasına çağırması ve daha da ileri gitmesi sebebiyle bir şeylerden şüphelenmeye başladığını söylüyor.



O dönemde yaratıcılığının ve başarısının zirvesinde olan ve herkesin tanışmak için can attığı Jackson ile neredeyse her an birlikte olan Safechuck, böylece ünlü şarkıcının mutlu olduğunu ve kendisinin ise özel hissettiğini düşündü.



Jackson ile yaşadığını söylediği korkunç olayları tek tek anlatan Robson ise ünlü şarkıcının yaşamı boyunca gördüğü en cömert kişi olduğunu ve insanları sevdiğini de belirtti.



Robson, kariyer hedefleri doğrultusunda kendisine yardımcı olan Jackson tarafından yedi yıl boyunca cinsel istismara uğradığını da belirtti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin