MHP'nin CHP'ye bilgi sızıyor iddiasına CHP'li Torun'dan açıklama geldi: Elbette ki olacak

tv100 ekranlarında yayınlanan Yüzler Kulübü programına konuk olan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'dan çok çarpıcı 'bilgi sızdırma' açıklaması geldi. Torun, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya'nın "CHP'ye bilgi sızıyor" sözlerini doğruladı ve şu açıklamayı yaptı.

Google Haberlere Abone ol
MHP'nin CHP'ye bilgi sızıyor iddiasına CHP'li Torun'dan açıklama geldi: Elbette ki olacak

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, tv100 Ankara Tembilcisi Deniz Gürel'in hazırladığı Ankara'da Neler Oluyor programında önemli açıklamalarda bulunmuştu.

CHP'ye bürokrasidine bilgi akışının olduğunu belirten Karakaya, "Kamu kurum ve kuruluşlarından bazı bilgiler alıyorlar, sızdırma oluyor. Bu konuda kamu içerisinde bilgi akışının en yoğun olduğu taraf CHP’dir." ifadesini kullanmıştı.

 

tv100 ekranlarında yayınlanan Yüzler Kulübü programına konuk olan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'a Deniz Gürel bu konuyu sordu.

Torun, Güler'in "Bürokraside bazı konularda sızıntılar oluyor Kemal Kılıçdaroğlu'na özellikle Hazine ve Maliye tarafından. Şu anda bürokrasiden CHP'ye bilgi akışı oluyor mu?" sorusuna "Oluyor tabi, biz bazı bilgilere nereden ulaşacağız. Elbetteki olacak. Bürokrasiden olur, farklı çevrelerden olur, zaman zaman belge paylaşımında bulunuluyor" cevabını verdi.

İşte o açıklama...

 

Kaynak: MedyatavaTV
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin