MHP'li Semih Yalçın'dan Sadettin Tantan'a çok sert cevap: Sadettin Tantan boşuna tantana yapmasın. Tatava da yapmasın

HÜDA PAR'ın AK Parti'ye katılımıyla ilgili tartışmalar sürerken son dakika bir gelişme yaşandı. Eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili sözlerine MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Semih Yalçın'dan çok sert cevap geldi.

MHP'li Semih Yalçın'dan Sadettin Tantan'a çok sert cevap: Sadettin Tantan boşuna tantana yapmasın. Tatava da yapmasın

HÜDA PAR, AK Parti ile yaptığı görüşmeler sonrasında ititfaka katılma kararı almış ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığını destekleyeceklerini açıklamışlardı.

HÜDA PAR ile Hizbullan arasında ilişki tartışma konusu olmuş ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir açıklama yaparak HÜDA PAR'ın terör örgütüyle bağının olmadığını belirtmişti.

Eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan da, HÜDA PAR'ın hiçbir terör örgütüyle bağ ve bağlantısı olmadığını söyleyen MHP lideri Devlet Bahçeli'ye, “HÜDA PAR, Türk'ü tanımıyor, cumhuriyeti tanımıyor. Hizbullah'ın devamı olarak bir parti kuruldu. Bahçeli'nin bu yapıyı bilmemesi imkansız” diye yanıt vermişti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı, MHP İstanbul Milletvekili Semih Yalçın'dan Sadettin Tantan'a cevap geldi.

Sosyal medya hesabından sert bir açıklama yapan Yalçın, "Sadettin Tantan boşuna tantana yapmasın. Tatava da yapmasın. Gitsin, katiller sürüsü PKK'nın CHP ve zillet bağlaşıkları marifetiyle meşrulaştırılmasına karşı çıksın" ifadesini kullandı.

Yalçın şu paylaşımlarda bulundu:

MHP'ye muhalefet edebilmek uğruna CHP'nin kurşun askerine dönüşen çok sayıda siyaset atığından biri de Sadettin Tantan. Yememiş içmemiş, Sayın Genel Başkanımıza saldırmış. İçinde biriken bütün erik kurularını dökmüş biçare...

Sadettin Tantan boşuna tantana yapmasın. Tatava da yapmasın. Gitsin, katiller sürüsü PKK'nın CHP ve zillet bağlaşıkları marifetiyle meşrulaştırılmasına karşı çıksın. Aksi takdirde bölücü terör örgütünün siyasi kanadına zımnen destek vermiş olacak!

İP Müdiresi Meral Akşener ve Sadettin Tantan; İçişleri Bakanlığı görevi yapmalarına rağmen, siyasi ihtirasları ve çapsızlıkları yüzünden millet düşmanlarının saflarına savrulan bahtsızlara manidar iki örnek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin