MHP’li Semih Yalçın, Abdulkadir Selvi’yi hedef aldı: Kendini gazeteci zanneden fitne aparatı, CHP ve İYİ Parti'ye ajanlık ediyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’dan Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi’ye sert sözler. Yalçın, “Selvi, acaba Kemal Kılıçdaroğlu’ndan veya müdire Meral Akşener’den başdanışmanlık teklifi mi aldı da böyle CHP yalakalığına ve İYİ Parti meddahlığına soyundu?” dedi.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Semih Yalçın, Abdulkadir Selvi’yi hedef aldı: Kendini gazeteci zanneden fitne aparatı, CHP ve İYİ Parti'ye ajanlık ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya hesabından Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi hedef aldı.

Selvi hakkında, “fitne aparatı” ifadesini kullanan Yalçın, paylaşımında  “CHP hızarında bir baltaya sap veya İYİ Parti’ye cambaz olabilmek için ipe sapa gelmez ve çapını aşan laflar etmiş. Gözü küllü Selvi, MHP’nin son yerel seçimlerde kazandığı ve başarıyla hizmet verdiği bazı ilçelerdeki belediye başkanlıklarını İYİ Parti’ye bahşetme hadsizliğine yeltenmiş” dedi.

"Abdulkadir Selvi, acaba Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ya da müdire Meral Akşener’den başdanışmanlık teklifi mi aldı da böyle CHP yalakalığına ve İYİ Parti meddahlığına soyundu?” diye soran Yalçın’ın paylaşımı şöyle:

"Kendini sahiden gazeteci zanneden koğuculuk ve fitne aparatı Abdülkadir Selvi; CNN Türk'te yine sap yemiş, saman çıkarmış. CHP hızarında bir baltaya sap veya İP'te cambaz olabilmek için ipe sapa gelmez ve çapını aşan laflar etmiş. Gözü küllü Selvi, MHP'nin son Yerel Seçimlerde kazandığı ve başarıyla hizmet verdiği bazı ilçelerdeki belediye başkanlıklarını İP'e bahşetme hadsizliğine yeltenmiş. Abdulkadir Selvi hadsizliği öyle ileri götürmüş ki İstanbul, Ankara ve Adana gibi metropol kentlerde belediyeleri batıran CHP'ye yeniden kazanma şansı vermiş. Abdulkadir Selvi, acaba Kemal Kılıçdaroğlu'ndan veya Müdire Meral Akşener'den başdanışmanlık teklifi mi aldı da böyle CHP yalakalığına ve İP meddahlığına soyundu? Türkiye Yerel Seçimlere doğru giderken CHP ve İP'e ajanlık etmek ayrıca Cumhur ittifakını dağıtma gayretkeşliği ancak Selvi gibi tıynetsiz, akılsız gazeteci taslaklarının harcıdır."

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin