MHP'li isimden Mahsun Kırmızıgül'e ağır sözler

320 gündür ölüm orucunda olan Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek'le ilgili paylaşım yapan şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül'e MHP'li isim, ağır sözler söyledi...

Google Haberlere Abone ol
MHP'li isimden Mahsun Kırmızıgül'e ağır sözler

320 gündür ölüm orucunda olan Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek'le ilgili paylaşım yapan şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül'e MHP'li isimden sert tepki geldi.

İbrahim Gökçek'in fotoğrafını "Elindeki silah değil bir enstrüman. 1985 yılından beri müzik yapan Gurp Yorum”un talepleri karşılanmalı. Müzik susmamalı. İbrahim Gökçek ölmesin yaşasın" diye İçişleri Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı'na çağrıda bulunan Mahsun Kırmızıgül'e MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek sert cevap verdi.

Yıldıray Çiçek, Mahsun Kırmızıgül'e "Herkes Ramazan ayında Allah için oruç tutarken, terör örgütü mensubu bu kişi niçin DHKP-C terör örgütü için ölüm oruçu tutuyor sahte Mahsun? Siciline bakarsan elinin sadece enstrüman tutmadığını anlarsın. Gerçi anlamadan sahip çıkacak değilsin. Filmi, müziği bıraktın örgütlere sardın" sözleriyle tepki gösterdi.

MHP'li isimden Mahsun Kırmızıgül'e ağır sözler

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin