MHP'den gazeteci Selvi'ye: ‘Paralı asker, piyon, gazeteci taslağı!’

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Abdülkadir Selvi’nin Bahçeli’ye, ‘koalisyon’ tutumuna yönelik eleştirilerine çok sert bir mektupla yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
MHP'den gazeteci Selvi'ye: ‘Paralı asker, piyon, gazeteci taslağı!’

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, dün (23 Haziran 2015) Yeni Şafak’ta yayınlanan “Daha çok koalisyon daha az tekrar seçim” başlıklı yazısında Ankara’da esen koalisyon ve erken seçim rüzgarlarını değerlendirirken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sert eleştirilerde bulunmuştu. Buna karşılık, MHP’den Selvi’ye, çok ağır bir cevap geldi.



SELVİ BAHÇELİ’Yİ ELEŞTİRMİŞTİ



Selvi’nin “MHP lideri ortak hükümet kurmuyor adeta, AK Parti’yi dizayn etmeye kalkışıyor. Erdoğan’sız AK Parti, MHP liderinin görevi mi? Ne demek Erdoğan’sız AK Parti istemek. Bahçeli’nin haddine mi düşmüş” sözleri üzerine, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, Abdülkadir Selvi’ye mektup gönderdi.



“ÇELİMSİZ HOROZ GİBİ KABARIYORSUN!”



Yalçın, mektubunda, Selvi için, “Ne demek Erdoğansız AK Parti istemek. Bahçeli’nin haddine mi düşmüş?” diyerek “…yemi fazla gelen çelimsiz horozlar gibi kabarıyorsun. Bu, peşinen AKP üzerinde Erdoğan’ın vesayetinin devamını istemek, partili cumhurbaşkanlığına onay vermek demektir. Senin açıklamalarından, Erdoğan’ın sadece AKP üzerinde değil, yandaş medya üzerinde de vesayetinin sürdüğü ve onun dikta özlemlerine şakşakçılığın sürdürüleceği anlaşılmaktadır. Sen ve senin gibi yemlenmeyi sevenler, 7 Haziran Seçimlerinden ders almamış olmalısınız ki seçim sonuçlarının ilk şaşkınlığını üzerinizden attıktan sonra kaldığınız yerden Erdoğan methiyesine ve kulluğuna devam etmeye başladınız.” diye konuştu.



“SENİN EDERİN NE Kİ?”



“Sen Abdültayyip Selvi’sin’ diyen Yalçın, “Senin ederin ne ki? Sen bizim gözümüzde gazeteci filan değilsin. Merhum Demirel’in dediği gibi, binaenaleyh sen adam bile değilsin. Sadece ağbabalarının paralı hizmetçisin. Bedava verseler seni kapıya koymayız, anlıyor musun?” dedi.



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin