MHP lideri Bahçeli'ye Cumhuriyet'in 100. yılına özel yüzük

MHP lideri Devlet Bahçeli'ye Cumhuriyet'in 100. yılına özel, yüzük hediye edildi. Yüzüğün bir kenarında Göktürk alfabesiyle Türk, diğer kenarında ise Devlet Bahçeli yazıyor.

Google Haberlere Abone ol
MHP lideri Bahçeli'ye Cumhuriyet'in 100. yılına özel yüzük

Konya'da uzun yıllardır özel yüzük tasarımı yapan Servet Küçükdemirel, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye Cumhuriyet'in 100. yılı temalı "Turan" ismini verdiği bir yüzük tasarladı.

Küçükdemirel, yüzüğü Ankara'ya giderek MHP Lideri Bahçeli'ye verdi.
Konya'da yaşayan, 40 yıl önce bir kuyumcunun yanında çırak olarak mesleğe başlayan yüzük tasarımcısı Servet Küçükdemirel (52), Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli için özel bir yüzük tasarladı. Küçükdemirel, Cumhuriyet'in 100. yılı olması sebebiyle özel bir yüzük yaptığını belirtti.

Yüzüğün üstünde bozkurt, bozkurt simgesini çevreleyen hilal, hilalin içerisinde de Türkiye Cumhuriyeti yazısı yer alıyor. Yüzüğün bir kenarında Göktürk alfabesiyle Türk, diğer kenarında ise Devlet Bahçeli yazıyor.

Devlet Bahçeli'ye yüzüğü teslim eden Küçükdemirel, Genel Başkan Bahçeli'nin, Cumhuriyet'in 100. yılında bu yüzüğü takmayı çok istediğini söylediğini kaydetti.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin