MHP lideri Bahçeli'den sağduyu çağrısı: Şiddetin tarafı olmayacağız! Zaman, sağduyu zamanıdır

Seçim mitingleri için Trabzon ve Giresun'da seçmene seslenen MHP lideri Bahçeli, sosyal medyada peş peşe paylaşılan kaset ve iddialar hakkında sessizliğini bozdu. Sağduyu çağrısı yapan Bahçeli, "Oyuna gelmeyeceğiz, tuzağa düşmeyeceğiz, şiddetin tarafı olmayacağız. Zaman, sağduyu zamanıdır. Zaman, soğukkanlı olma zamanıdır” dedi.

Google Haberlere Abone ol
MHP lideri Bahçeli'den sağduyu çağrısı: Şiddetin tarafı olmayacağız! Zaman, sağduyu zamanıdır

MHP Genel Başkanı Devle Bahçeli, Trabzon'da "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende" temalı açık hava toplantısında seçmene hitap etti.

Konuşmasının ilk bölümünde 14 Mayıs seçimlerinin önemine işaret eden Bahçeli seçmene oy kullanma çağrısında bulundu, devamında muhalefeti hedef aldı. 

"TRABZON'UN YÜZ KARASI"

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan Bahçeli, Erzurum'da yaşanan taşlı saldırı için,  "Erzurum’a gidip korsan miting düzenlemeye kalkan, sonra Erzurum’a taşıdığı bölücü provokatörlerin taşkınlıklarıyla istenmeyen görüntülere neden olan malum belediye başkanı Trabzon’un yüz karasıdır" ifadelerini kullanan Bahçeli, şöyle devam etti: "İstanbul büyükşehir belediye başkanının meydan meydan dolaşıp fitne ve nifak saçması, görevini ihmal ederek şehrine ihabet ederek ağır kusurlu siyasi faaliyetlerde bulunması kesinlikle sakıncalıdır, sancılıdır, mahsurludur, yanlış üstüne yanlıştır." dedi.

Sözlerinin devamında CHP Genel Başkanı ve Millet İttfakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Bahçeli, "Kılıçdaroğlu bölücü terör örgütünün ve zalimlerin ortak cumhurbaşkanı adayıdır" dedi. 

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Türkiye'nin zillete mahkum olmasını hayal edenlerin, Türkiye'nin önünün kesilmesini hayal edenlerin gözü Türkiye üzerinde olacaktır. Peki siz de 14 Mayıs'a hazır mısınız? 14 Mayıs'ta sandığa koşa koşa gidecek misiniz? Bir oyunuzu Milliyetçi Hareket Partisi'ne bir oyunuzu da Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verecek misiniz? Milletvekili adaylarımızı Meclis'e gönderecek miyiz?

1461'den beri Türk yurdu olan Trabzon'un her taşı yakuttur. Özü de sözü de bir olan Trabzonlu kardeşim gelecek sizin elinizde. 14 Mayıs'ta Türkiye'nin 100'üncü yılına ilk adımı atmak sizlerin iradesinde. Anayasa'nın 2. Maddesinde ifade edildiği gibi Türkiye Cumhuriyeti laik, demokratik bir hukuk devletidir.

Batı 14 Mayıs seçimleri öncesi aleni şekilde zillet ittifakından yana tarafını koymuştur. Türkiye’nin iç siyasi gündemine karışmak demokrasi namusunu lekelemeye çalışmak gayri ahlaki ve gayrimeşru bir tavırdır. Hiç kimse milletimizin iradesine zincir vuramaz. İktidarın ruhsatı ne ABD’den ne İngiltere’den ne Almanya’da alınabilecektir. Bunun ilafına hareket edip Batı’nın desteğini almak için yanıp tutuşanlar Türkiye düşmanlarının  kirli çıkarlarına hizmetkarlık vaadinde bulunanlar kesinkes emperyaizme beşinci kol faaliyetine heveslenen köksüzler ve tabansızlardır. TC’nin cumhurbaşkanını hedef alarak  ‘gitmeli’ manşetini atan bir dergi, aziz Türk milletimin nezdinde yok hükmündedir. Bunlar kendilerini ne sanıyor. Türk milletinin iradesine ambargo koyacaklarını nasıl düşünüyorlar!

Türkiye’ye ayar verilemez, Türkiye kafakola alınacak bir ülke olamaz. İç barış ve huzur ortamımızı bozmaz, 14 Mayıs seçimlerini sabote etmek amacıyla maşalar devrede, ajan provokatörler sahnededir. "

MHP lideri Bahçeli'den sağduyu çağrısı: Şiddetin tarafı olmayacağız! Zaman, sağduyu zamanıdır

"ZAMAN, SOĞUKKANLI OLMA ZAMANIDIR”

Trabzon'un ardından Giresun'da yurttaşlara seslenen Devlet Bahçeli  "Şu günlerde küresel medyanın yaygınlaşan saldırıları, sosyal medya cellatlarının yoğunlaşan bel altı vuruşları, montaj ve dublajcı alçakların tekrar devreye girmesi tesadüf değildir. Türkiye'yi karıştırmak için kirli eller faaldir. Kavga ve karışıklık çıkarmak için millet düşmanları sürekli faaliyet içindedir. Hepsini görüyoruz, hepsini takip ediyoruz, hepsinin notunu tek tek alıyoruz. Oyuna gelmeyeceğiz, tuzağa düşmeyeceğiz, şiddetin tarafı olmayacağız. Karanlık kampanyalara sabırla direneceğiz, barış ve huzur ortamımızı bozmak için kuyruğa giren ajan provokatörlere de asla müsaade etmeyeceğiz. Zaman, sağduyu zamanıdır. Zaman, soğukkanlı olma zamanıdır” dedi.

Bahçeli'nin Giresun'daki açıklamalarından başlıklar şöyle;

“SALDIRILARIN TEKRAR DEVREYE GİRMESİ TESADÜF DEĞİLDİR”

Şu günlerde küresel medyanın yaygınlaşan saldırıları, sosyal medya cellatlarının yoğunlaşan bel altı vuruşları, montaj ve dublajcı alçakların tekrar devreye girmesi tesadüf değildir. Türkiye'yi karıştırmak için kirli eller faaldir. Kavga ve karışıklık çıkarmak için millet düşmanları sürekli faaliyet içindedir. Hepsini görüyoruz, hepsini takip ediyoruz, hepsinin notunu tek tek alıyoruz. Oyuna gelmeyeceğiz, tuzağa düşmeyeceğiz, şiddetin tarafı olmayacağız. Karanlık kampanyalara sabırla direneceğiz, barış ve huzur ortamımızı bozmak için kuyruğa giren ajan provokatörlere de asla müsaade etmeyeceğiz. Zaman, sağduyu zamanıdır. Zaman, soğukkanlı olma zamanıdır. Demokrasi katillerine ortam açamayız. Dış bağlantılı provokasyonlara, bunların yerli figüranlarına uyanık olmak zorundayız. Kaos ve kargaşa iklimi yaratmak için kolları sıvayan ahlaksızlara geçit vermemek mecburiyetindeyiz. Türkiye’mizin yanındayız, milletimizin gönlündeyiz.

"ERZURUM'DA KAOS PLANI YAPANLAR BELLİDİR, KAVGADA HAYIR YOKTUR"

Şimdiden 14 Mayıs'ta Cumhur’un zafere ulaşacağını görenler, kudurdu. PKK'lı Bese Hozat, 'Kılıçdaroğlu kazanmazsa iç savaş çıkar' diyerek milletimizi ve ülkemizi şerefsizce tehdit etmişti. Bunlar, ateş olsa cürmü kadar yer yakacaklarını ya bilmiyorlar ya da biliyor da bunu yanmak için kullanıyorlar.

Erzurum'da kaos propagandası yapanlar bellidir. İstanbul'u yüzüstü bırakıp provokasyon peşinde koşan malum belediye başkanı da tahriklerine hız vermiştir. Hiç kimse Erzurumlu kardeşlerimizi suçlayamaz. Hiç kimse devletimizi zaaf içinde gösteremez. Provokatörler, kendi kazdıkları çukura kendileri düşmüştür. Herkes bilmelidir ki kavgada hayır yoktur, kutuplaşmanın sonu yoktur. Türkiye’yi karanlığa çekmeye, huzur ve istikrarımızı zedelemeye de hiçbir mihrakın gücü yetmeyecektir.

14 Mayıs 2023 Pazar günü, fitneciler kaybedecek, kötüler kaybedecek, şeytani planlar kaybedecek, tasarlanmış demokratlar kaybedecek, sipariş anketler kaybedecek, ahlaksızlar kaybedecek, teröristler kaybedecek, ekonomik tetikçiler kaybedecek, küresel komplolar kaybedecek, karanlık senaristler kaybedecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin