'Aziz milletim sıra sende' mitingi... MHP Lideri Bahçeli, Amasya'da Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmalarına dahil oldu: Adaylığı hukuki ve ahlakidir

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Amasya'da "Aziz milletim sıra sende" mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan’ın adaylığı tartışmalarına değindi. Bahçeli “Sayın Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adaylığı hukukidir, ahlakidir, anayasaldır.  Sayın Erdoğan'ın adaylığına karşı çıkanlar milli irade dolandırıcılarıdır.” dedi.

Google Haberlere Abone ol
'Aziz milletim sıra sende' mitingi... MHP Lideri Bahçeli, Amasya'da Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmalarına dahil oldu: Adaylığı hukuki ve ahlakidir

MHP lideri Devlet Bahçeli, Amasya'da "Aziz milletim sıra sende" mitinginde önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan satır başları:

Türkiye'nin kader seçimlerinin eşiğindeyiz. Şimdi söz sizdedir. 14 Mayıs'ta yapılması gündemde olan genel seçimler, Türkiye'nin gelecek ümitlerini tazeleyecektir.

MİLLİ MÜCADELENİN İLK KARARGAHI

Mustafa Kemal Paşa 19 Mayıs 1919'da Samsun'a gelmiş, nihayetinde de 12 Haziran 1919 Perşembe günü Amasya'ya intikal etmiştir. Amasya milli mücadelenin ilk karargahı olmuştur.

Amasya Genelgesi'nde milletin istiklalini yine milleti azim ve kararının kurtaracağı ilan edildi. Şimdi yeni bir yüzyılın sayfası açılacaktır.

ÖLÜMÜ GÖSTERİP SITMAYA RAZI ETMENİN PEŞİNE DÜŞTÜLER

Husumet cephesinde toplaşanlar ülkemize bir kez daha ölümü gösterip, sıtmaya razı etmenin peşine düşmüştür. Dün zalimlere yandaşlık yapanlar vardı, bugün de karşımızdadır.

Meçhul bir istikametin kulvarlarına sürüklenme niyetinde değiliz. Cumhurbaşkanı adayımız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hainlere karşı aynı hizadayız. Biriz, diriyiz, hep birlikte Türk milletiyiz.

Türkiye'miz içeriden ve dışarıdan yaylım ateşine tutulmuştur. Cumhurbaşkanlığı sisteminin karalanması için her türlü çirkeflik sergilenmektedir. İtibar cellatları devreye girmektedir. Müfteriler korosu fazla mesai yapmaktadır.

İstiklal iradesi aynısıyla MHP ve Cumhur İttifakı'nın mert ve soylu siyasetine emanettir. Bu emanet çiğnenmeyecektir.

TÜRKİYE'NİN KARŞISINDAKİ MİHRAKTIR

Kılıçdaroğlu terörle mücadele kahramanlıklar gösteren TSK'yı iftiralarla durdurmaya çalışmaktadır.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin komuta kademesini alçakça suçlamaktadır. Kahraman güvenlik güçleri şahadet pahasına terör örgütlerine dünyayı dar ederken Kılıçdaroğlu hop oturup, hop kalkmaktadır. Kılıçdaroğlu Türkiye'nin karşısındaki mihraktır.

Kılıçdaroğlu bölücülerle aynı gemidedir. İP Başkanı Diyarbakır'da gidip sıkılmadan silahlara veda mesajı vermiş, teröristlere mütakereye, efendilerinin emriyle tamam demiştir, PKK'ya yeşil ışık yakmıştır. Bunun adı demokrasi olamaz. Zillette umut, ufuk yoktur. 

İsveç'in İsrail Büyükelçiliği önünde Tevrat yakılmasına izin verilmemiş elbette doğru yapılmıştır ama sıra bize gelince insan onuru hiçe sayılmıştır. Bu alçaklıktır. Biz ne  dinimize ne de başka dine saygısızlığı hoş görmeyiz. 

KUKLA ADAY ARAYIŞINDALAR

Zillet ittifakının hala cumhurbaşkanı adayı yoktur. Seçim tarihi açıklanınca adayı açıklayacağız demişlerdi, ancak şimdiye kadar adayını duyan yoktur. 6'lı masa konsey yapılanmasıyla kukla bir Cumhurbaşkanı arayışına girmişlerdir .Sonuç bildirisi olarak yayınladıkları kağıt parçacığı ise rant ve gelir paylaşımın belgesi niteliğindedir.

ERDOĞAN'IN ADAYLIĞI HUKUKİDİR

6'lı masanın ortak açıklamasında Sayın Erdoğan'ın adaylığına karşı çıkılmıştır. 6'lı ganyana bu aklı kim vermiştir? Bu zaman sürecinde kimlerin görüşü sorulmuştur? Esas metin hangi ülkenin büyükelçiliğinde kaleme alınmıştır? Sayın Erdoğan'ın adaylığından bu kadar mı korkuyorsunuz? Sayın Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adaylığı hukukidir, ahlakidir, anayasaldır.  Sayın Erdoğan'ın adaylığına karşı çıkanlar milli irade dolandırıcılarıdır. Bizim adayımız Erdoğan'dır. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin