MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, Doğu Perinçek'e sert tepki gösterdi: Partimizin Cumhur İttifakı içindeki işlevini, "kuyrukçuluk" olarak görerek kendi yaklaşımını da ele verdi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, Haber Global'de yayınlanan "Siyaset Özel" programında konuşan Doğu Perinçek'e resmi Twitter hesabı üzerinden tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, Doğu Perinçek'e sert tepki gösterdi: Partimizin Cumhur İttifakı içindeki işlevini, "kuyrukçuluk" olarak görerek kendi yaklaşımını da ele verdi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan'ın açıklamaları şu şekilde;

''Haber Global'de yayınlanan "Siyaset Özel" programında konuşan Doğu Perinçek, her zamanki gibi daldan dala atlayıp konuştu ve kendi kurduğu hayal dünyasında yine, kendisini ve tek kişilik partisini merkeze alarak garip yorumlar yaptı.

Cumhur İttifakı ile ilgili yorumlarında da partimiz MHP'ye yönelik çirkin bir benzetme yaparak "kuyrukçu" tabirini kullandı. Partimizin hükümete ortak olmamasını ve Cumhur İttifakı içindeki işlevini, "kuyrukçuluk" olarak gören Perinçek, kendi yaklaşımını da ele vermiş oldu.

Partimizi "kuyrukçu" olarak nitelendirmek ile güya karşı çıktığı M(Z)illet İttifakı'nın "stepne olmak" şeklindeki çirkin yakıştırması arasında herhangi bir fark yoktur. Her ikisi de emperyalizmin yıkmak istediği Cumhur İttifakı'nı hedef almakta, aynı cepheye konumlanmaktadır.

Dolayısıyla MHP'nin "Ankara merkezli" politikalarını, "İktidarı koşulsuz destekliyorlar. Biz desteklersek ortak oluruz, karar alma mekanizmalarında yer almadan destek olmayız." şeklindeki yaklaşımı ile Perinçek, kendini ve işlevini deşifre etmiştir.

Kısacası Perinçek, programda açıkça dile getirdiği gibi meselelere Ankara'dan bakmadığını ve hep atıf yaptığı Pekin'e göre söylem geliştirdiğini bir kere daha göstermiştir.

Kim ne derse desin, nereden bakarsa baksın, Partimizin "Ankara merkezli" yaklaşımı, temel ideolojik tutumudur. Değişmesi beklenmeyeceği gibi Dünya'yı Ankara'dan okumayanlar için anlaşılması da beklenmemektedir.

Hele hele, kiralık kafaların ödemeye alışkın olduğu bedel olan esarete aşık olanlar ise hiç ümit vaad etmemektedir. Perinçek de bu kervanın geçmişten bugüne kadar en sadık yolcusu olarak kendini istediği yere eklemleyebilir.

Efendilerinin kurduğu hayal dünyasında da kendisine biçilen rolü oynamaya devam ederek mutlu olmaya devam edebilir. Uğurlar ola...''

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin