MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den İBB'ye sert tepki: Meğer İBB ne kadar çok çalışıyormuş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, İBB'ye ait bir cenaze aracıyla uyuşturucu sevkiyatı yapılmasına tepki gösterdi. Bahçeli, "Meğer İBB ne kadar çok çalışıyormuş. Bunlara kalsa kaçakçılık meşru, hırsızlık olağan, yağma sıradan." dedi. Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretini de eleştiren Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun gelişmeler üzerine ABD'ye gitmesi talihsizliktir" şeklinde konuştu.

Google Haberlere Abone ol
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den İBB'ye sert tepki: Meğer İBB ne kadar çok çalışıyormuş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, İBB'ye ait bir cenaze aracıyla uyuşturucu sevkiyatı yapılmasına tepki gösterdi. Bahçeli, "Meğer İBB ne kadar çok çalışıyormuş. Bunlara kalsa kaçakçılık meşru, hırsızlık olağan, yağma sıradan." dedi. Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretini de eleştiren Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun gelişmeler üzerine ABD'ye gitmesi talihsizliktir" şeklinde konuştu.

Bahçeli'nin açıklamaları: 

Kabuk bağlamış yaraları deşerek siyaset üretilemez. Uçurum kenarında sahte pehlivanlık pozu verilerek siyaset yapılamaz. CHP Genel Başkanı, Türkiye'yi barıştıracağım diyor, helalleşme ile geçmişi değil, geleceği kurtaracağını belirtiyor. Türkiye'nin barışması için küslüğüm hakimiyeti lazım değil mi, peki bu küslük nerede? Kılıçdaroğlu'nun görüp de bizim göremediğimiz bu küsler nereye saklanmıştır? Kılıçdaroğlu'nun durumu aynen şöyledir: Tatsız aşa tuz neylesin, akılsın başa söz neylesin. 

"BAŞÖRTÜSÜ MESELESİ MİLLETİMİZİN KALICI MUTABAKATIYLA ÇÖZÜLMÜŞTÜR"

Türkiye barış ve huzurun gıpta edilen ülkesidir. Türkiye küs değildir. Tam tersini iddia eden Kılıçdaroğlu ve çıkarcı ortakları müfteriler koalisyonudur. Kılıçdaroğlu'na tavsiye ediyorum, diken olup ayağa batıncaya kadar, gül ol da yakaya takıl. Kılıçdaroğlu'nun siyaseti, siyaset değildir. Başörtüsü meselesi milletimizin kalıcı mutabakatıyla çözülmüştür. Bu konuyu ısıtıp gündeme getirmenin hiç kimseye faydası dokunmayacaktır. Türkiye'de başörtüsü sorunu bitmiş, mağduriyetler dönemi kapanmıştır.


"SAMİMİYSE ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNE 'EVET' DESİNLER, BİZ SONUNA KADAR VARIZ"

Kılıçdaroğlu'nun derdi, hesabı, hedefi, hevesi başkadır. Yeni bir kanuni düzenlemeye de ihtiyaç yoktur. Kılıçdaroğlu'nun 3 Ekim gecesi sosyal medyadan videoyla başörtüsüne yasal düzenleme çağrısı yapması, teklifin TBMM'ye sunulması baştan ayağa sahtekarlık, savrukluk, sakatlık ve saçmalıktır. O günlerde eller kaosa kalktı manşetlerini unutmuş değiliz. Samimiyse anayasa değişikliği teklifine 'evet' desinler. Haydi gelin, dürüstseniz gereğini yapın. İşte er meydanı, işte demokrasi imtihanı. Sayın Kılıçdaroğlu minderden kaçma, kaçak güreşme, bahane arama. MHP anayasa değişikliğine sonuna kadar var. 

"ALEVİ VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİ KARŞILANMALIDIR"

Alevi İslam inancına sahip kardeşlerimizin haklı talepleri vardır. Bu talepler kardeşliğin âlicenaplığı ile  karşılanmalı, ortak akıl ve geniş bir uzlaşma zemini hazırlanmalıdır. Alevi İslam inancına sahip kardeşlerimiz bizim canımızdır, can kardeşlerimizdir. Mezhepçilik fitnesini yayanlar, bozgunculardır. Kerbela ortak sızımız, Hz. Ali manevi büyüğümüz. Cemevi gerçeği siyasi kaygılardan uzak, cami-cemevi karşıtlığına dönüştürülmeden kabul edilmelidir. Cami de cemevi de bizimdir. Bu gerçeği tahrip ederek, asıl manasından koparmak çok tehlikelidir. MHP'nin dayandığı asırlık Türk Milliyetçiliği düşüncesi hiçbir zaman ayrımcı olmamış, toplumun tamamını temel değerlerde buluşmaya çağıran bir anlayışın temsilciliğini üstlenmiştir. Bizim gönlümüzde herkese yer vardır. Türkiye Alevilik Araştırmaları Merkezi kurulmalı. Cemevi gerçeğinin kabul edilmesini önermiştim. Alevi kardeşlerimiz cemevinin ibadethane olarak tanınması arzusundadır. Alevi kardeşlerimiz ibadethane görüyorsa, ki öyledir, yapıcı bir tavır alınmalıdır. Bunda endişeye kapılacak hiçbir şey olmamalıdır. Cumhurbaşkanımız tarafından Alevi İslam inancına mensup kardeşlerimize yönelik iyileştirici açıklamaları tümüyle destekliyoruz. 

BIDEN'IN 'ARMAGEDDON' UYARISI: GÜNDEME GETİRMESİ TESADÜFİ DEĞİLDİR

Bu skandal açıklama dünyayı anında tesiri altına almıştır. Evangelist Hıristiyanlar, Hz. İsa'nın dünyaya geleceğine, Armageddon denilen yerde kıyamet savaşının olacağına inanmaktadır. Evangelistlerin ABD'de özgül ağırlığı fazladır. Biden'ın beyni sulansa da, akli melekeleri tartışılsa da armageddonu gündeme taşıması bize göre tesadüfi değildir. Ukrayna Devlet Başkanı da Putin'in nükleer saldırıya hazırlandığını duyurmuştur. Muhtemel felaketin gerçekleşmesi demek dünyanın yıkımına çanak tutmak demektir. Kılıçdaroğlu'nun bu gelişmeler üzerine ABD'ye gitmesi talihsizliktir. Neymiş ziyaretin amacı görüş alışverişinde bulunmakmış. Utanın. Utanın. Parlak beyin arıyorsanız, milletimizin gözleri çakmak çakmak parlayan evlatlarına bakın. Bir Türk dünyaya bedeldir diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mirasına sarılın. Sen sen ol Biden ve çevresinin telkinlerine asla inanma, ABD'ye bel bağlama. Dolduruşa gelip ona buna fazla güvenme. 

İBB'YE SERT TEPKİ 

"İBB’ye ait bir cenaze aracında uyuşturucu yakalanmıştır. Meğer İBB çok çalışıyormuş. CHP’nin gerçek yüzü suçtur, kirdir."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin