MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'na tepki büyüyor!

Beşiktaş taraftarlarının sosyal medya üzerinden başlattığı ve MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'ya yönelen tepkiler artarak devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'na tepki büyüyor!

Türkiye Spor Toto Süper Lig'deki hakem atamalarının ve hakemlerin maç yönetimlerinin adil olmadığını düşünen ve günlerdir sosyal medya üzerinden #SürenDolduNamoğlu, #DefolGitNamoğlu ve #YusufNamoğluIstifa etiketleriyle tepkilerini dile getiren taraftarlar, son olarak #NamoğluVARsaİyiNiyetYok etiketiyle sosyal medya kampanyası başlattı. #NamoğluVARsaİyiNiyetYok etiketi, kısa sürede Twitter'ın Türkiye TT listesinde birinci, dünya listesinde ise beşinci sıraya yerleşti.



Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Yusuf Namoğlu'ya yönelik Beşiktaş taraftarlarının Twitter üzerinden başlattığı ve daha sonra diğer takım taraftarlarının da katıldığı sosyal medya kampanyası dahilinde tweet atan kullanıcılar Yusuf Namoğlu'nun istifasını istiyor.



Yusuf Namoğlu'ya yönelik tepki içeren paylaşımlar #SürenDolduNamoğlu, #DefolGitNamoğlu, #YusufNamoğluIstifa ve #NamoğluVARsaİyiNiyetYok etiketleriyle son 5 gün içerisinde Twitter Türkiye gündeminde 3 kez birinci sıraya yükselirken spor gazetelerinin ve televizyon kanallarının olayı haberleştirmemesi taraftarların tepkisini topluyor.



"AnkaralıAtiba" adlı Twitter kullanıcısının yaptığı tweet dizisi ile başlayan tepkiler hızla büyüyerek devam etti. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın VAR ile ilgili basın toplantısı düzenlediği 9 Ekim Salı günü ise Twitter'da #DefolGitNamoğlu etiketi uzun süre TT listesinde kaldı. MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'ya yönelen tepkiler, Namoğlu'nun Galatasaray'ın lehine olacak şekilde kararlar verilmesine dair çalıştığı ve hakem atamalarının bu şekilde düzenlenmesini sağladığı iddiasına dayanıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin