'Mezarcı'nın final afişi yayınlandı!

Osman Şahin’in unutulmaz öyküsünden uyarlanan Mezarcı filminin final afişi yayınlandı. Film, 4 Ağustos’ta vizyonda olacak…

Google Haberlere Abone ol
'Mezarcı'nın final afişi yayınlandı!

Yönetmenliğini ve senaristliğini Talip Karamahmutoğlu’nun üstlendiği, oyuncu kadrosunda Emre Altuğ, Nilay Erdönmez, Orhan Aydın, Mustafa Uzunyılmaz, Turan Özdemir, Sadık Gürbüz, Hikmet Karagöz, Adem Yılmaz, Hakan Eksen ve Bülent Çiftçi gibi isimlerin yer aldığı “Mezarcı” filminin final afişi tamamlandı.



'Mezarcı'nın final afişi yayınlandı!



Filmin yayınlanan son afişinde tasarımcı Galip Aksular’ın imzası bulunurken, afiş fotoğraflarını Eren Yiğit çekti.



4 Ağustos 2017’de vizyona girecek filmin müziklerini ise usta sanatçı Erken Oğur besteledi.



 



‘Mezarcı’nın konusu şöyle:



Yeni bir hayat kurmak umuduyla işçi olarak gurbete gittiği Almanya'da mezarcılık konusunda ustalaşan Ejder, babasının ölümü üzerine memleketi Dalaman Şerefler Köyü'ne döner. Ejder'in köyündeki yerli ve yabancıların oluşturduğu milyon dolarlık yaşam alanları, Ejder'in mezarcılık konusununda ki birikimlerine yeni ufuklar açar.



Milyon dolarlık evlerde oturan bu insanları, öldükten sonra köy mezarlığına defnetmek fikrine karşı çıkan Ejder, ''Aslan yattığı yerden bellidir'' felsefesi ile yola çıkarak, ölecek her varlıklı insana ölümsüzlüğü simgeleyen zeytin ağaçları altında sonsuz bir yaşam vaat eder.



Kişiye özel mezar tasarımları ile cennete giden bu yolda müşterilerine eşlik eden Ejder ve şirketi ''Yatay mezarcılık, öldükten sonra bile yanınızda olacak...'' sloganı ile işler yolunda giderken, kasabaya sonradan yerleşen Bektaş'ın travmatik hikayesi ile yüzleşir.



 



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin