Metrobüs bozuldu, duraklar doldu taştı. Bahçelievler'deki arıza nedeniyle pazar günü Metrobüs duraklarında yoğunluk oluştu

Zincirlikuyu seferini yapan bir metrobüs Bahçelievler durağında arızalandı. Tam durak çıkışında gerçekleşen arıza nedeniyle seferlerde büyük sıkıntı yaşandı. Pazar günü olmasına rağmen duraklar doldu taştı.

Google Haberlere Abone ol
Metrobüs bozuldu, duraklar doldu taştı. Bahçelievler'deki arıza nedeniyle pazar günü Metrobüs duraklarında yoğunluk oluştu

Beylikdüzü-Zincirlikuyu seferini yapan metrobüsün arızalanması nedeniyle seferlerde aksama yaşandı.

Zincirlikuyu yönüne giden bir metrobüs, Bahçelievler Ömür Durağı'nda henüz belirlenemeyen bir nedenle arızalandı.

Durağın çıkış yolunda arızalanan araç nedeniyle seferler tek yönde yapılmaya başlandı. Bu sırada bekleyen metrobüslerdeki yolcular araçlardan indirildi. Arıza nedeniyle durakta yolcu ve araç yoğunluğu oluştu.

Durakta görevli belediye ekipleri, araç geçişlerini kontrollü olarak sağlayarak yolcuları uygun metrobüslere yönlendirdi. Arızalanan metrobüs yaklaşık 20 dakika sonra yoldan kaldırıldı. Bu sırada bazı yolcular gelen metrobüslerin dolu olması nedeniyle araçlara binemedikleri ve gideceklere yere geç kaldıkları için görevlilere tepki gösterdi.

Metrobüs yolunda biriken araçlar nedeniyle sefer gecikmeli yapıldı.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin