Metin Akpınar'dan Muharrem İnce'ye tepki: Vahiy gelse böyle bir şey söylenir

Türk sinemasının usta ismi Metin Akpınar, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimde cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce'ye tepki gösterdi. Akpınar ,"Oyları gerçekten bölüyor mu sizce" sorusuna zehir zemberek yanıt verdi; "Allah tarafından vahiy gelirse böyle şey söylenir. Normal bir insan bunu söyleyemez."

Google Haberlere Abone ol
Metin Akpınar'dan Muharrem İnce'ye tepki: Vahiy gelse böyle bir şey söylenir

Usta sanatçı Metin Akpınar, Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile ilgili açıklamalarda bulundu.

YouTube'da yayın yapan Kafa TV'ye konuk olan Metin Akpınar "Kızıyor musunuz siz de Muharrem İnce’ye, oyları gerçekten bölüyor mu sizce?" sorusuna yanıt verdi.

"Tabii bölüyor artık net! Bunu bilmeyecek adam değil Muharrem İnce, intikam alıyor yani ben öyle hissediyorum başka türlü olamaz" dedi.

Akpınar sözlerine şöyle devam etti:

"Yüzde 30’la ikinci tura kalacağım, yüzde 60’la cumhurbaşkanı olacağım iddiası çok akıllı bir iddia değil. Allah tarafından vahiy gelirse böyle şey söylenir. Normal bir insan bunu söyleyemez. O zaman geriye ne kalıyor. Yüzde 9-10 oyla Millet İttifakı’nı engelleyecek bu kadar. Bu da kimin lehine olur? Cumhur İttifakı’nın lehine olur."

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin