Metin Akpınar'dan Cem Yılmaz'ı üzecek sözler

Usta oyuncu Metin Akpınar katıldığı bir televizyon programında ünlü komedyen Cem Yılmaz hakkında flaş sözler sarf etti. Akpınar, "Zeki çok belki ama iyi konuşan yok. Cem Yılmaz da dahil. Mükemmel işler yapıyor. Ama aktör kumaşı zayıf." dedi. Akpınar programda Atatürk'ü anlattı, 3 böbrek efsanesine açıklık getirdi, adliyede tost yerken çekilen fotoğraf hakkında konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Metin Akpınar'dan Cem Yılmaz'ı üzecek sözler

Usta sanatçı Metin Akpınar katıldığı bir televiyın programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"İYİ KONUŞAN STAND-UPÇI YOK"

Türkiye'deki stand-upçılarla ilgili konuşan Metin Akpınar, "Zeki çok belki ama iyi konuşan yok. Cem Yılmaz da dahil. Çok beğeniyorum. Çok zeki çocuk, mükemmel işler yapıyor. Ama aktör kumaşı zayıf. Olmak zorunda değil. Stand-up'da aktörlük gerekmiyor. Ama iyi konuşmak, tonlama da daha büyük başarılar bekliyor insan." ifadelerini kullandı.

İşte Akpınar'ın o sözleri:

TÜRKİYE'DEKİ MİZAH

Akpınar, "Ben rafine bulmuyorum. Biraz seviyesiz buluyorum. Maalesef. Eski çizerleri de özlüyorum. Mizah yazısı yazılmaz hale geldi." şeklinde konuştu.

ATATÜRK'Ü ANLATTI

Akpınar, Mustafa Kemal Atatürk'ü anlattı. Işık'ın "1938'de bir güneş battı ondan beri biz alacakaranlıktayız" sözlerini hatırlatması üzerine Akpınar şunları söyledi:

"Müthiş bir lider. O kadar sağlık sorununa rağmen... Bütün yaşamı boyunca 11 tane sıtma yaşamış. 2'si ciddi 4 kez kalp spazmı geçirmiş. 19 Mayıs'ta bile böbrek rahatsızlığı çekiyor. Cumhuriyetten sonraki 14 sene müthiş bir 14 sene. Gerçekten müthiş. Sanayideki sıfır yapı, sihirli çubukla dokunmuşcasına 14 senede müthiş bir gelişme gösterdi. 1929 Sanayi Buhranı'nı idare etmesi bence müthiş bir şey."

TOST YERKEN ÇEKİLEN FOTOĞRAF

Usta oyuncu, adliyede tost yerken çekilen fotoğrafı hakkında şunları söyledi:

"Barış Yarkadaş çekti o fotoğrafı. Şak döndüm. Ben 10 tane ilaç alan adamım. Oraya paldır küldür geldim. Evden ekipler geldi aldı. Bir de bir şeyler yiyip aldığım ilaçlar vardı. Avukatım söyledi. Orada meğerse tost böyleymiş. Orada yalnız bu dramı yaşayan ben değilim. Çok üzücü bir fotoğraf. Beni çağırsalar gitmez miydim.. Sabah 9'da geldi ekip. Eşim daha uyuyordu, polis geldi götürecekler dedim. Avukatımı aradım, avukatımın söylediklerini söyledim. Giyindim gittim, zarif davrandılar bana. Ama şurada bir sıkıntı çektim. Basın suçları soruşturmasına gidiyorduk, yolda değişti bu. Ekibe telefon geldi. Oraya gitmeyin teröre gidin diye. Hatta Müjdat'a dedim ki galiba 15 sene yiyeceğiz. Onun dışında başka bir sıkıntı olmadı."

Metin Akpınar'dan Cem Yılmaz'ı üzecek sözler

O EFSANEYE AÇIKLIK GETİRDİ

Akpınar, 3 böbrekli olduğuyla ilgili şehir efsanesine açıklık getirdi. Akpına şunları söyledi:

"Bizim soframız içki için değildir, sohbet muhabbet içindir. Benim 3 böbrek aptallığımdan gelir alkolle hikayem. 3 böbreği olduğu için rakıyı süzüyor, sarhoş olmuyor diye. Tıbben mümkün değildir. O atılacak madde böbreğe geldiği zaman beyne gitmiştir gibi. Bir enzimden söz edilir, muhtemelen ben de o vardı. Bunun midede ve karaciğerde olduğu söylenir. Gerçekten miktar normalden çok fazla olmasına rağmen sarhoş olmazdım. Yıkılmazdım. Çakır olurdum ama. Ben 1 buçuk böbrekliyim. Sağ böbreğim tam süzmüyor."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin