Metin Akpınar: 'Bu ülkeden utanıyorum' yazısı bana ait değil!

Oyuncu, bir süredir imzasıyla sosyal medyada dolaşan "Yalan yok, bu ülkeden utanıyorum" başlıklı yazının kendisine ait olmadığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Metin Akpınar: 'Bu ülkeden utanıyorum' yazısı bana ait değil!

Oyuncu Metin Akpınar, bir süredir imzasıyla sosyal medyada dolaşan “Yalan yok, bu ülkeden utanıyorum” başlıklı yazının kendisine ait olmadığını açıkladı. Cumhuriyet’ten Ceren Çıplak’a konuşan Akpınar, yazının kendisine ait olmadığını belitti.



Akpınar’ın imzasıyla sosyal medyada bir süredir dolaşan ve Akpınar’ın kimi yerlerde sertçe eleştirilmesine neden olan yazı şöyle:



“Burunlarının dibinde bir halk katledirken kör olanlardan utanıyorum. Pişkin pişkin uydurma terörizm edabiyatı yapan devlet büyüklerinden utanıyorum. Güce tapan sıradan insanlardan utanıyorum. 



Yalan yok !



Halkların kardeşliğini göstermesinini bilmeyenlerden utanıyorum. Eski zamanda kahraman olmuş, ama şimdiki zamanda iktidarın kölesi olmuş solcu artıklarından utanıyorum. Hırsızlığa göz yuman bu ülkenin savcılarından utanıyorum.



Yalan yok !



Haksızlığı haklılık gibi gösteren iktidar medyasısından tiksiniyorum. Dini ahlak kalkanı olarak kullanan,özel yaşamlarında rezillik sultanı olanlardan utanıyorum.



Yalan yok !



En fazla neden utanıyorum biliyor musuz? Yüreklerinde bir damla sevgi kırıntısı olmayanların sevgi sözcüğünü sürekli kullanarak o değerli şeyi eskitmesinden utanıyorum.



Yalan yok !



Bu ülkenin sessizliğinden utanıyorum!”



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin