Meteorolojiden sonra validen de uyarı geldi. İstanbul'da kuvvetli kar yağışı bekleniyor. Meteoroloji İstanbul'da kar yağışı için saat verdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan bir son dakika açıklaması ve İstanbul halkına uyarı geldi. kar yağışı bu geceden itibaren etkisini artırıyor. Vali Yerlikaya da "İstanbul’da bu gece kuvvetli kar ve gök gürültülü kar sağanağı Yarın (Pazar) akşam saatlerine kadar yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor" açıklamasında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Meteorolojiden sonra validen de uyarı geldi. İstanbul'da kuvvetli kar yağışı bekleniyor. Meteoroloji İstanbul'da kar yağışı için saat verdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda, "Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren İstanbul'un kuzeyinden başlayarak etkisini arttırması beklenen kar yağışlarının, zamanla il genelinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Zaman zaman gök gürültülü kar sağanağı şeklinde etkili olması beklenen kar yağışlarıyla birlikte yarın akşam saatlerine kadar güney sahillerde yer yer 2-5 cm, iç ve kuzey kesimlerde 6-20 cm yeni kar örtüsü beklenmektedir. Kuvvetli kar yağışlarıyla birlikte ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

VALİ YERLİKAYA'DAN UYARI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kişisel sosyal medya hesabından, İstanbul'da beklenen kar yağışıyla ilgili uyarılarda bulundu.

Vali Yerlikaya, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Meteoroloji Bölge Müdürümüzün verdiği bilgilere göre #İstanbul’da bu gece kuvvetli kar ve gök gürültülü kar sağanağı Yarın (Pazar) akşam saatlerine kadar yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor. Ulaşımda aksamalar,don,buzlanma gibi olumsuzluklara karşı tedbiri elden bırakmayalım. Ekiplerimiz dün evsiz, sokakta kalan hemşehrimizi otellere yerleştirdi. Geceyi sıcak bir odada geçirdiler. Ancak İstanbul’da soğuk hava etkisini sürdürüyor. Dışarıda kalan vatandaşlarımızı lütfen #112 Acil Çağrı Merkezine bildirelim.

 

 

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin