Meteoroloji'den son dakika şiddetli rüzgar uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika değerlendirmesine göre Türkiye'nin birkaç bölgesinde çok şiddetli rüzgar bekleniyor. Özellikle Marmara ve Kuzey Ege'de etkili olacak rüzgar saatte 60 km/sa hıza ulaşabilir.

Google Haberlere Abone ol
Meteoroloji'den son dakika şiddetli rüzgar uyarısı

Türkiye genelindeki hava durumunu değerlendiren Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara, Kuzey Ege ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusu için fırtına uyarısı yaptı.

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurdun kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin illerinin iç kesimlerinin yerel sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den son dakika şiddetli rüzgar uyarısı

60 KİLOMETREYİ BULACAK

İç ve kuzey kesimlerde mevsim normalleri altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının yarından itibaren artarak ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Marmara ve Kuzey Ege ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin