Meteoroloji’den bugün için birçok ile uyarı. Haziran ayında her yer bembeyaz oldu. Meteoroloji saat verdi

Meteoroloji birçok ili saat vererek uyardı. Yapılan uyarıda sağanak yağışa, rüzgara ve doluya dikkat çekildi. Kars'taki görüntüler ise şaşkınlık yarattı. Sanki kar yağmış gibi her taraf bembeyaz oldu.

Google Haberlere Abone ol
Meteoroloji’den bugün için birçok ile uyarı. Haziran ayında her yer bembeyaz oldu. Meteoroloji saat verdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre bugün Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Nevşehir, Yozgat, Sivas, Kayseri, Niğde, Konya ve Karaman çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden sonra yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Kuvvetli yağış nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

İZMİR İÇİN DE UYARI GELDİ

Meteoroloji 2’nci Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamada, İzmir’de yarın saat 12.00’den sonra Kemalpaşa, Bayındır, Tire, Ödemiş, Kiraz ve Beydağ ilçelerinde yerel olmak üzere kuvvetli (21-50 kg/m2) gök gürültülü sağanak beklendiği belirtildi. Açıklamada sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

KARS'TA HER YER BEMBEYAZ OLDU

Kars'taki görüntüler ise şaşkınlık yarattı. Sanki kar yağmış gibi her taraf bembeyaz oldu. Her tarafın bembeyaz olma nedeni ise ceviz büyüklüğünde yağan doluydu.

İşte o görüntüler:

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin