Meteoroloji ve AFAD son dakika uyarısı yaptı! Çok daha şiddetli yağacak, sel baskınları yaşanabilir...

Meteoroloji ve AFAD, sağanak yağmurun esir aldığı şehirlerimiz için son dakika uyarısı yaptı. AFAD'dan yapılan açıklamada "Kastamonu’nun kuzeydoğusu ile Sinop’ta devam eden yağışların, çok daha kuvvetli olacağı aktarıldı.

Google Haberlere Abone ol
Meteoroloji ve AFAD son dakika uyarısı yaptı! Çok daha şiddetli yağacak, sel baskınları yaşanabilir...

Meteoroloji ve AFAD'dan peş peşe uyarı yapıldı. AFAD'dan yapılan açıklamada "Kastamonu’nun kuzeydoğusu ile Sinop’ta devam eden yağışların, öğle saatlerine kadar aralıklı ve yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor" denildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre:  Samsun'un doğusu ve Kastamonu çevrelerinde yerel kuvvetli, Kastamonu'nun kuzeyi ve Sinop çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.

AFAD'DAN YENİ UYARI YAPILDI

AFAD'dan yapılan açıklamada "Kastamonu’nun kuzeydoğusu ile Sinop’ta devam eden yağışların, öğle saatlerine kadar aralıklı ve yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor. Vatandaşlarımızın sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmasını önemle hatırlatıyoruz."denildi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin