Metallica dinleyen rektör Bulu'nun favori şarkısı

Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanması tepki çeken Prof. Dr. Melih Bulu, "Ben hard rock dinleyen, Metallica dinleyen bir rektörüm" demişti. Nagehan Alçı, Bulu'ya favori şarkılarını sordu.

Google Haberlere Abone ol
Metallica dinleyen rektör Bulu'nun favori şarkısı

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan ve daha önce de AKP'den milletvekili aday adayı olan Prof. Dr. Melih Bulu, "Ben hard rock dinleyen, Metallica dinleyen bir rektörüm" demişti.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Bulu'ya Metallica ve Gun's and Roses'ın en çok sevdiği şarkılarını sordu.

Nagehan Alçı köşesine şunları yazdı:

"Dün yeniden Bulu’yu aradım ve Metallica ve Guns N Roses’ten favori şarkılarını sordum.

Hiç tereddüt etmeden, çok net cevap verdi.

Metallica-Nothing Else Matters.

Guns N Roses- November Rain.

En yumuşak parçaları seçmiş. Demek çok da hard rockçu değil.

Guns N Roses benim de en sevdiğim gruplardan biridir. 90’lı yıllar boyunca albümlerini adeta hatmettik. Bugün hala evimizin kapısında koskoca bir posteri asılı duruyor.

Ama bana kalsa November Rain değil Paradise City ve I Used To Love her derdim. Appetitte for Destruction ve Lies albümlerinin tadı benim için başkadır.

Metallica’ya gelince… Hiçbir zaman Metallicacı olmadım. Yine de tercih yapmam gerekse bence en iyi şarkıları Whiskey in the Jar’dır.

Sanırım Melih Bey damardan Metallicacı ve Guns N Rosesçi değil. Gerçek fanatiklerin en sevdikleri parçalar fazla popüler ve hayli soft Nothing Else Matters ve November Rain olamaz."

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin