Mesut Yar, Survivor 2016'ya hangi sunucuyu önerdi?

Yar, Posta'daki köşesinden Acun Ilıcalı'ya çağrıda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Mesut Yar, Survivor 2016'ya hangi sunucuyu önerdi?

Posta gazetesi yazarı Mesut Yar, bugünkü yazısında Survivor 2016 kadrosu için Acun Ilıcalı'ya yarışmacı önerisinde bulundu.



Ilıcalı'ya hafta sonları Beyaz TV'de yayınlanan "Uyan Türkiyem" programının sunucusu Tahir Sarıkaya'yı yarışmanın kadrosuna alması çağrısında bulunan Yar, sanatçı Yılmaz Morgül ile Sarıkaya'nın adanın tozunu attırabileceklerini belirtti.



Mesut Yar, Survivor 2016'ya hangi sunucuyu önerdi?



Acun Ilcalı, geçtiğimiz günlerde Instagram sayfasından Survivor 2016'nın ilk ünlü yarışmacısının Yılmaz Morgül olacağını açıklamıştı. Sarıkaya ile Morgül, geçtiğimiz aylarda Mesut Yar'ın sunduğu "Burada Laf Çok" programına konuk olmuş ve ikili arasında "Ego" polemiği yaşanmıştı.



İşte, Mesut Yar'ın bugünkü yazısının o bölümü:



ADANIN TOZUNU ATTIRIRLAR 



Bir 'kesin belli oldu' haberi verelim. Survivor'un önümüzdeki aylarda başlayacak yeni maratonunda ilk yarışmacıları şu sıralar internet fenomeni Yılmaz morgül oldu... Genelde polemiklerden kaçan Yılmaz için en iyi rakibin Beyaz TV'de sabah programı sunan Tahir Sarıkaya olduğunu hatırlatırım. Fena kapışmışlıkları vardır, adanın da tozunu attırırlar; söylemesi.



Acun Ilıcalı'nın dikkatine...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin