Meslektaşları gazeteci Fethi Doğan Öner'i son yolculuğuna uğurladı

Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Yeni Asır Gazetesi spor sayfası editörü Fethi Doğan Öner toprağa verildi.

Google Haberlere Abone ol
Meslektaşları gazeteci Fethi Doğan Öner'i son yolculuğuna uğurladı


İzmir'de yılbaşı gecesi kullandığı otomobille takla atıp, bir ağaca çarpması sonucu kazada yaşamını yitiren Yeni Asır Gazetesi spor sayfası editörü Fethi Doğan Öner için çalıştığı gazete önünde tören düzenlendi. Öner daha sonra öğlende kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.



36 yaşındaki gazeteci Fethi Doğan Öner için düzenlenen törene başta kardeşleri Göksu Öner ve Fatih Öner olmak üzere yakınları, İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, CHP İzmir milletvekilleri Mehmet Ali Susam, Mustafa Moroğlu, Alattin Yüksel, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, Yeni Asır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı ve gazeteci dostları katıldı. Törende konuşan Yeni Asır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı, Fethi Doğan Öner'in aynı kazada yaralanan eşi 33 yaşındaki Nesrin Öner ve 10 yaşındaki oğlu Yiğit Öner'in Yeni Asır Gazetesi'ne emanet olduğunu söyledi. Bursalı, "2013 yılına acı bir haberle girdik. En zor haberimizi yapıyoruz. Bundan sonra anıları, ışığı, kalemlerimizi ve haberlerimizi aydınlatacak. Doğan'ın adını yaşatacağız. Allah rahmet eylesin" dedi. İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel ise "Ölen genç olunca acı büyük oluyor. Doğan aramızda ve bizimle yaşayacak" diye konuştu.



Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki kazada hayatını kaybeden Fethi Doğan Öner'in cenazesi, Yeni Asır önünde düzenlenen törenin ardından Hatay semtindeki Çifteminareler Camii'ne götürüldü. Öner, öğlende kılınan cenaze namazının ardından, Buca Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi.



Yaşamını yitiren Öner'in aynı kazada yaralanan eşi Nesrin Öner ile oğlu Yiğit Öner'in tedavilerinin ise sürdüğü belirtildi.



Eray Arpaşin/DHA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin