Mescid-i Aksa'da İsrail şiddeti... Müslümanlara gazla saldırdılar, gazetecilere lağım suyu sıktılar

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları 28. gününde. Mescid-i Aksa'da Cuma namazı kılmak isteyen Müslümanlara İsrail kuvvetleri yine saldırdı. Ayrıca İsrail polisi gazetecilerin üzerine lağım suyu da sıktı. tv100 muhabiri Sertaç Murat Koç ve kameraman Erbay Yılmaz olay yerinden son gelişmeleri aktardılar.

Google Haberlere Abone ol
Mescid-i Aksa'da İsrail şiddeti... Müslümanlara gazla saldırdılar, gazetecilere lağım suyu sıktılar

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları bitmek bilmiyor. Saldırılar 28 gündür devam ediyor. Mescid-i Aksa'da namaz kılmak isteyen Müslümanlara bir kez daha saldırı oldu. tv100 muhabiri Sertaç Murat Koç ve kameraman Erbay Yılmaz olay yerinden son gelişmeleri aktardılar.

Canlı yayında saldırıları anlatan Koç şunları söyledi: Filistinli müslümanların yaşadığı bu dramı sadece Türk medyası dünyaya duyuruyor. Batı bloğundan gazeteciler buraları göstermiyor. Mescid-i Aksa'ya alınmayan ve gazlı saldırı sonucu Filistinli gençler yolun ortasında namaz kılıyor. Bu insanların tek amacı Cuma namazını kılmak ve Mescid-i Aksa'ya girmek. Ancak İsrail'in zulmüyle karşılaşıyorlar. Bu aslında yıllardır sürüyor ama özellikle geçtiğimiz Ramazan ayından itibaren daha da arttı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin