Meryem Uzerli'nin sır gibi sakladığı sevgilisi ortaya çıktı!

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli'nin sır gibi sakladığı kızı Lily Koi'nin babasını, 29 Mayıs 2019'da 'MuPortrait' adlı hesabında paylaştığı ortaya çıktı. Meryem Uzerli, sevgilisinin deşifre olmasıyla hesabını hemen kapattı.

Google Haberlere Abone ol
Meryem Uzerli'nin sır gibi sakladığı sevgilisi ortaya çıktı!

Başarılı oyuncu Meryem Uzerli, geçtiğimiz ay kızı Lily Koi'yi kucağına alarak ikinci kez anne olma sevincini yaşadı.

Almanya’nın başkenti Berlin'de 1,5 sene evvel çekilen fotoğrafın altına hiçbir not yazılmaması ve Uzerli’nin "Yoksa sevgiliniz mi?" sorularına gülücük emojisiyle yanıt vermesi dikkat çekmişti.

Meryem Uzerli'nin sır gibi sakladığı sevgilisi ortaya çıktı!

Meryem Uzerli, ikinci bebeğinin babasının kim olduğu sır gibi saklarken herkes kim olduğunu merak edip araştırmaya başladı.

Can Ateş ile olan birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Lara'nın 7'inci yaşını kutlayan Meryem Uzerli, sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Uzerli'nin paylaşımında kızı Lily Koi'nin babasının da Lara'nın doğum gününe katıldığı görüldü.

Meryem Uzerli'nin kızı Lily Koi'nin babasının fotoğrafı ortaya çıktı. Uzerli'nin sevgilisinin fit ve sakallı görüntüsü dikkat çekti.

Meryem Uzerli'nin sır gibi sakladığı sevgilisi ortaya çıktı! - Resim : 2

Meryem Uzerli, Berlin'de 1.5 yıl önce çekilen bu karenin altına hiçbir not yazmamış. "Yoksa sevgiliniz mi?" şeklindeki sorulara, gülücük emojisiyle cevap vermiş.

Meryem Uzerli, geçtiğimiz ocak ayında ikinci kez anne olmuştu. Bebeğini kucağına alan oyuncu, kızları Lara ve Lily Koi'nin birlikte çekilen karelerini Instagram hesabından paylaşmıştı.

Meryem Uzerli'nin sır gibi sakladığı sevgilisi ortaya çıktı! - Resim : 3

Etiketler meryem uzerli
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin