Merve Boluğur'un eski eşleri Murat Dalkılıç ve Mert Aydın fena pişti oldu

Oyunculuğu bıraktıktan sonra şarkıcılığa adım atan burada da umduğunu bulamayan Merve Boluğur'un eski eşleri Mert Aydın ile ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç geçtiğimiz akşam Antalya'da gittikleri bir mekanda pişti oldu. Berkay'ı dinlemeye giden Murat Dalkılıç, sonrasında sahneye Mert Aydın'ın çıkmasının ardından duruma aldırış etmedi. Dalkılıç, arkadaşları ile sohbetini sürdürdü. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol
Merve Boluğur'un eski eşleri Murat Dalkılıç ve Mert Aydın fena pişti oldu

'Acemi Cadı' dizisinde rol almasının ardından yıldızı parlayan ve "Küçük Sırlar" ile adını geniş kitlere duyuran Merve Boluğur, özel yaşamı ile gündeme gelmeye devam ediyor. 2015-2017 yılları arasında ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile evli kalan Merve Boluğur, geçtiğimiz yıl DJ Mert Aydın ile nikah masasına oturdu ancak 53 gün sonra boşandı.

ESKİ EŞLER PİŞTİ OLDU

Hafta sonu Antalya'da bir mekanda sahne alan Berkay'ı dinlemeye giden Murat Dalkılıç ile ünlü şarkıcının ardından performans sergileyeceği bilinen Mert Aydın'ın sahneye çıktığında alandan ayrılmayınca pişti oldu. Dalkılıç'ın Aydın'ı olduğu mekanda yaklaşık yarım saat vakit kalması şaşkınlık yarattı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin