Merve Boluğu'dan çok konuşulacak paylaşım: Lanet olsun aşkına

Oyunculuğu bırakıp şarkıcılığa geçiş yapan Merve Boluğur geçtiğimiz haftalarda DJ Mert Aydın ile dünyaevine girdi. Uzun süredir eşiyle paylaşım yapmayan Merve Boluğur'un paylaşımı oldukça konuşuldu.

Google Haberlere Abone ol
Merve Boluğu'dan çok konuşulacak paylaşım: Lanet olsun aşkına

Oyunculuğu bırakan ve şarkıcı olmaya karar veren Merve Boluğur geçen ay kendisine evlilik teklif eden müzisyen Mert Aydın’la geçtiğimiz haftalarda dünyaevine girdi. Her defasında eşine olan aşkını sosyal medyada paylaşan Boluğur,  son zamanlarda ayrılık iddialarını gündeme getirdi.

Merve Boluğur, DJ Mert Aydın ile 2 Ekim’de yapılan törenle dünya evine girmişti. Ünlü oyuncu eşiyle birlikte fotoğraflarını sık sık paylaşıyordu ancak son zamanlarda paylaşmaması dikkatlerden kaçmadı. Geçen günlerde Merve Boluğur’un paylaştığı fotoğraflarda yüzüğünün olmaması da dikkat çekmişti.

'Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu'

Bir süredir tek başına fotoğraf paylaşan Merve Boluğur, "Ders çıkardığın olay ne?" sorusuna "Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu ya önemsemez sayemde bir yere geldiler. Bundan sonra kimseye büyük iyilikte bulunmayacağım" dedi.

'Lanet olsun aşkına'

Merve Boluğur son paylaşımıyla ayrılık iddialarını güçlendirdi. Oyunculuktan şarkıcılığa soyunan Merve Boluğur, sosyal medya hesabından sık sık söylediği şarkıları paylaşmayı ihmal etmiyor. Merve Boluğur'un son olarak seslendirdiği şarkı, 'Aklımı Çelme' oldu. Merve Boluğur paylaştığı kısa videoda; Çevirdiler şaşkına. Lanet olsun aşkına. İçimden hiçbir şey gelmiyor" kısmını söylemesi akıllarda soru işaretlerine sebep oldu.

Etiketler merve boluğur
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin