Mert Fırat rockstar rolüyle şaşırtacak

Ünlü oyuncu, rol aldığı filmde rock yıldızını canlandırıyor.

Google Haberlere Abone ol
Mert Fırat rockstar rolüyle şaşırtacak

'Başka Dilde Aşk', 'Atlıkarınca' ve 'Erkek Tarafı' ile birçok filme imza atan İlksen Başarır ve Mert Fırat'ın yeni projeleri 'Bir Varmış Bir Yokmuş' 6 Mart'ta sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.



Asi rock müzisyeni Ozan karakteri ile bu zamana kadar hiç görmediğimiz bir rolle karşımıza çıkacak olan Mert Fırat, şarkı söylediği sahnelerle de herkesi çok şaşırtacak. Filmin özgün müziklerine imza atan Bubituzak grubu tarafından film için bestelenen şarkıların hepsini kendisi seslendiren Fırat, 'Bir Varmış Bir Yokmuş' filmine özel titiz bir çalışma sonrasında profesyonel bir ekiple stüdyoya girip şarkıları okudu. 



6 MART'TA SİNEMALARDA



Filmde Mert Fırat'ın canlandırdığı Ozan karakteri ile Melisa Sözen'in oynadığı Nehir'in romantik anlarına yer veren tanıtım videosu geçtiğimiz haftalarda yayınlanmış ve sosyal medyada yoğun ilgi görmüştü.



Duyduğu bir şarkının peşine düşen Nehir ile şarkıyı yapan Ozan'ın tüm zorluklara rağmen bitirmeyi başaramadıkları aşklarının hikayesinin anlatıldığı filmin başrollerinde Mert Fırat ve Melisa Sözen yer alırken onlara Hare Sürel, Mustafa Uzunyılmaz, Judith Lieberman, Derya Durmaz, Onur Şirin, Anıl Altınöz ve Göktay Tosun eşlik ediyorlar.



Kutu Film'in yapımcılığında gerçekleştirilen Bir Varmış Bir Yokmuş'un görüntü yönetmenliğini Emre Tanyıldız yaparken, özgün müzikleri Bubituzak grubu üstleniyor.



İşte, 'Bir Varmış Bir Yokmuş'un teaser'ı:





Bir Varmış Bir Yokmuş - Teaser from Kutu Film on Vimeo.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin