Merkür balık burcunda! Astrolog Fatmagül Çamur uyardı: O burçlar kandırılmaya çok açık olacak. Dikkatiniz çok çabuk dağılabilir. Bu hafta burçları neler bekliyor. 27 Şubat- 5 Mart haftası sizin için nasıl geçecek?

Merkür bu hafta 19 Mart’a kadar kalacağı balık burcuna geçiyor. Merkür balık burcunda pek rahat edemez. Dikkat dağınıklığı, yönsüzlük, ne yapacağını bilememe, kandırılma, bilgilerin dağılması olarak çalışabilir. Olumlu yönleriyle hayal gücümüzü kullanmak, yaratıcılığımızın artması, çok yönlü bakmak gibi özellikler verecektir. Astrolog Fatmagül Çamur her burç için bu transiti yorumladı.

Google Haberlere Abone ol
Merkür balık burcunda! Astrolog Fatmagül Çamur uyardı: O burçlar kandırılmaya çok açık olacak. Dikkatiniz çok çabuk dağılabilir. Bu hafta burçları neler bekliyor. 27 Şubat- 5 Mart haftası sizin için nasıl geçecek?

Merkür balık burcuna geçiyor. 19 Mart'a kadar devam edecek süreçte burçları neler bekliyor? Bu transitin burçları ne şekilde etkileyeceğini burcunuz için okuyabilir haftanızı ona göre şekillendirebilirsiniz! 

Koç ve Yükselen Koçlar: Merkür’ün balık burcuna geçmesiyle beraber iç dünyanıza dönebilirsiniz. Yalnız kalmak, düşüncelerinizle başbaşa kalmak eğiliminde olabilirsiniz. Bu dönemde sezgilerinize güvenin ve kendinizi yazarak şifalandırmaya çalışın.
Boğa ve Yükselen Boğalar: Merkür’ün balık burcuna geçmesiyle beraber hayallerinize sıkı sıkıya tutunabilirsiniz. Bu geçiş süresince rüyalarınıza kulak verin. Oradan gelecek mesajlara açık olun. Arkadaşlarınızla duygusal görüşmeler yapabilirsiniz.
İkizler ve Yükselen İkizler: Merkür’ün balık burcuna geçmesiyle beraber kariyer hayatınızda duygusal kararlar alabilirsiniz. Çok fazla bürokratik işlerle uğraşabilirsiniz. Yaratıcılığınızın ön planda olduğu işlerle daha fazla yoğunlukta olabilir.
Yengeç ve Yükselen Yengeç: Merkür’ün balık burcuna geçmesiyle beraber yurtdışı işlemlerinizle ilgili evrak trafiği yaşayabilirsiniz. Mahkemelerle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Medya ile işleri olanlar kendilerini yoğunluk içinde bulabilirler.
Aslan ve Yükselen Aslan: Merkür’ün balık burcuna geçmesiyle beraber ortak kazanımlar, bankalar, krediler, tazminatlar gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Parasal konularla ilgili önünüzü göremediğiniz bir süreç içerisine girebilirsiniz.
Başak ve Yükselen Başak: Merkür’ün balık burcuna geçmesiyle beraber ilişkilerinizde duygusallık ön planda olacak. Romantik bir enerji içine girebilirsiniz. Aşkınızı yazıya dökebilirsiniz. İlişkisi olmayanlar kendilerini romantik bir ilişki içinde bulabilirler.
Terazi ve Yükselen Terazi: Merkür’ün balık burcuna geçmesiyle beraber iş alanınız, sağlığınız, evcil hayvanlarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Barınaklarla çalışabilir, hayvan sahiplenmeye karar verebilirsiniz. Sağlık olarak ayaklarınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz.
Akrep ve Yükselen Akrep: Merkür’ün balık burcuna geçmesiyle beraber aşk ve çocuklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde çocuklarınıza daha fazla fedakarlık yapabilirsiniz. Duyguların yüksek olduğu yeni bir aşka başlayabilirsiniz.
Yay ve Yükselen Yay: Merkür’ün balık burcuna geçmesiyle beraber aile içi kalabalıklaşabilir. Ailenizle her zamankinden daha çok ilgilenebilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı planlayanlar için destekleyici enerjiler çalışıyor olacak.
Oğlak ve Yükselen Oğlak: Merkür’ün balık burcuna geçmesiyle beraber iletişim trafiğiniz her zamankinden yoğun olabiliri. Kardeşlerinizle, yakın çevrenizle daha sık vakit geçirebilirsiniz. Yeni iş anlaşmaları imzalayabilirsiniz.
Kova ve Yükselen Kova: Merkür’ün balık burcuna geçmesiyle beraber para konularıyla ilgili artış olabilir. Ek gelir alabilir, yatırımlarınızda yükselme görebilirsiniz. Kozmetik ürünlere harcamalar yapabilirsiniz.
Balık ve Yükselen Balık: Merkür’ün burcunuza geçmesiyle beraber kendinizi daha çok duygusal olarak ifade edebileceğinizi bir dönem. Bu dönemde empatiye daha çok ihtiyaç duyabilirsiniz. Kilo almaya da açık olduğunuz için dikkatli olmanızda fayda var.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin