Merkez Hakem Kurulu'ndan şok teklif! Merkez Hakem Kurulu Hüseyin Göçek, Suat Arslanboğa ve Burak Şeker'e düdüğünüzü asın dedi!

Merkez Hakem Kurulu'nun Antalya'da başlayan seminerinde yeni gelişmeler yaşandı. Kurul, Süper Lig'de düdük çalan 3 hakemin VAR kadrosuna geçmesini talep etti.

Google Haberlere Abone ol
Merkez Hakem Kurulu'ndan şok teklif! Merkez Hakem Kurulu Hüseyin Göçek, Suat Arslanboğa ve Burak Şeker'e düdüğünüzü asın dedi!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Merkez Hakem Kurulu talimatında yaptığı değişiklikten sonra Antalya’da başlayan devre arası hakem seminerinde yeni gelişmeler yaşandı.

Milliyet gazetesinin haberine göre, MHK; Hüseyin Göçek, Suat Arslanboğa ve Burak Şeker’e Video Asistan Hakemliğine geçmelerini teklif etti. Ancak üç hakem de sahada yer almak istediklerini iletti.

MHK'nin bu ay sonu belirleyeceği hakem klasmanlarında VAR önerisini geri çeviren isimlerle ilgili radikal kararlar verebileceği bildirildi.

Bu arada Süper Lig yardımcı hakemlerinden Erdinç Sezartam, İsmail Şencan ve Alparslan Dedeş hakemliği bırakarak gözlemci kadrosuna geçti.

CÜNEYT ÇAKIR'IN YERİNE ATİLLA KARAOĞLAN 

Cüneyt Çakır’ın hakemliği bırakmasının ardından 2023 yılı FIFA kadrosunu belirleyen MHK, iki yeni isim tespit etti. Çakır’ın yerine Atilla Karaoğlan, Zorbay Küçük’ün yerine Erkan Özdamar adları bildirildi. Karaoğlan ve Özdamar’ın UEFA yabancı dil sınavından geçtiği kaydedildi. FIFA yardımcı hakem listesinde ise en az dört değişiklik olacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin