Merih Demiral'ın kampanyasına dünya yıldızlardan büyük destek! Son olarak Neymar ve Mbappe destek verdi

Milli futbolcumuz Merih Demiral, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremin ardından kampanya başlattı, dünya yıldızı futbolculardan büyük destek geldi.

Google Haberlere Abone ol
Merih Demiral'ın kampanyasına dünya yıldızlardan büyük destek! Son olarak Neymar ve Mbappe destek verdi

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 10 ilimizi etkileyen depremin yaraları sarılmaya devam ederken, Merih Demiral yardımlarına son sürat devam ediyor.

Merih afet bölgesi için yaptığı 1 milyon TL'lik bağışın ardından, eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'nun imzalı formasını açık artırmaya çıkarmıştı.

Portekizli yıldız ile görüştüğünü belirten milli futbolcu, "Cristiano ile konuştum. Türkiye'de yaşananlara çok üzüldüğünü söyledi. Ronaldo'nun koleksiyonumdaki imzalı formasını açık artırma usulüyle satışa çıkarıyoruz" paylaşımını yapmıştı. Ronaldo'nun yanı sıra Paolo Dybala ve Leonardo Bonucci'nin de formaları açık artırma yoluyla satılmıştı.

MESSİ DE DESTEK VERDİ

Merih Demiral açık artırmaya çıkardığı Cristiano Ronaldo, Paolo Dybala ve Leonardo Bonucci'nin formalarından toplamda 5 milyon TL gelir sağladı. 

Merih Demiral bu üç oyuncunun ardından Hakan Çalhanoğlu ve Gianluigi Donnaruma aracılığıyla Lionel Messi'nin de formasının açık artırmayla satışa çıkarıldığını duyurdu ve sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

PSG'NİN YILDIZLARI DA KAYITSIZ KALMADI

Merih Demiral'ın depremzedelere destek kampanyasına katılan son isim Kylian Mbappe oldu. PSG'li yıldızın imzalı formasından elde edilecek gelir afetzedeler için bağışlanacak.  Depremzedelere yardım için başlatılan kampanyaya dünyaca ünlü futbolcu Neymar da katıldı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin